Tähti on mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä - tutustu kampanjaan!

7.5.2024

Vilppulan Tähti on toukokuussa mukana Pirkanmaan Osuuskaupan Kannustajat-äänestyksessä, jonka kautta voimme saada tärkeää tukea toimintaamme. Osuuskauppa tukee paikallisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia 35 000 eurolla. Siitä, miten tämä potti jakautuu äänestyksessä mukana olevien yhdistysten kesken, päättävät POK:n asiakasomistajat. Äänestäminen ei maksa sinulle mitään, mutta auttaa meitä saavuttamaan unelmiamme. Mitä enemmän ääniä saamme, sitä suurempi tukipottimme on. Muista siis äänestää meitä, kun äänestyskutsu tulee sähköpostiisi. 

Lisätietoja Kannustajista löydät osoitteesta kannustajat.fi

Tavoitteemme on antaa kaikille mahdollisuus harrastaa urheilua matalalla kynnyksellä. Kuitenkin niin, että iän karttuessa urheilijalla on halutessaan mahdollisuus edetä ammatilaisuralle saakka. Tarjoamme lentopalloa harrastuksena vauvasta vaariin. Harrasteryhmiä on taaperopallosta aikuisten kuntoletopalloon asti.

Tuen käyttötarkoitus

Tukisumma käytetään seuran 100-vuotistapahtuman kuluihin. Juhlat järjestetään kaikille avoimina ja maksuttomana koko perheen tapahtumana. Juhlissa muun muassa taikuri, pomppulinna, hattarakone ym. Tarkoituksena on juhlistaa perinteistä urheiluseuraa, joka liikuttaa edelleen merkittävää osaa paikallisista lapsista ja nuorista ja tarjota samalla tietoa seuran toiminnasta.