Toiminta-ajatus

Toiminta-ajatus
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Vilppulan Tähti on vuonna 1924 perustettu urheiluseura. Sen lentopallojaoston tehtävänä on kasvattaa jäsenistöään monipuolisesti ja antaa jäsenilleen mahdollisuus kilpailla ja harrastaa liikuntaa sekä kokea onnistumisia yhteisissä tapahtumissa.

Tavoitteena on kehittää seurasta yksi suuri ja onnellinen perhe, jossa sen jäsenet tukevat toisiaan, niin urheilussa kuin muussakin elämässä. Keskeisenä tavoitteena on luoda iloinen tekemisen meininki harjoitteluun, kilpailuun ja muuhunkin seuran toimintaan.

Visio ja tavoitteet

Vilppulan Tähden lentopallojaosto tuottaa liikuntaan ja urheiluun liittyviä positiivisia elämyksiä. Tähti on yksi Lounaisen Suomen kärkiseuroista juniorilentopallossa. Sen toiminnassa mukana olevat pärjäävät niin urheilussa kuin muussakin elämässä.

Junioritoiminnassa tärkeintä on toimintaan osallistuvien pysyminen ohjatussa harrastustoiminnassa ja nauttiminen kehittymisestä sekä onnistumisista. Kehittymiseen lentopalloilijana luodaan myös edellytykset ja tuetaan urheilijan uraa kaikin mahdollisin keinoin.

Tähti on ”oikea” urheiluseura, jossa on avoin ja kannustava ilmapiiri. Kaikki harrastajat ovat tervetulleita seuratoimintaan.

Tavoitteet ovat kasvatuksellisia, urheilullisia, terveisiin elämäntapoihin liittyviä, taloudellisia ja yhteiskunnallisia.