Otteluraportit

Ykkössarjaa Raisiossa
Pooli 6E2 Raisio

Lauantaina 13.2. suuntasimme Raisioon 1-sarjan turnaukseen.

Ekassa pelissä vastassa oli LeKi-01 joukkue. Peli alkoi meiltä hyvin, saimme pakotettua vastustajan hätäisiin ratkaisuihin. Vanhemmat tytöt saivat kuitenkin käännettyä pelin itselleen napaten siitä 2-0 (25-19, 25-19) voiton.

Toisessa pelissä vastaan asettui Raision Loimu. Ensimmäinen erä alkoi meiltä hermostuneesti ja tämän Loimu käytti armotta hyväkseen. Kommunikointi kentällä ei toiminut ja tytöt säntäilivät omilta pelipaikoiltaan sinne tänne. Se avasi meidän kentän Loimun tarkoille sijoitteluille. Ensimmäinen erä Loimulle 25-14.
2. erä alkoi meiltä paremmin ja erä eteni meidän hienoisessa johdossa, kunnes Loimu sai kotiyleisön siivittämänä erän lopussa pelin käännettyä itselleen ja vei 2-0 (25-14, 25-20) voiton.

3. peli oli VaLePan Subaru XV-joukkuetta vastaan. Tämä peli antoi meille hyvää oppia torjuntapelin merkityksestä. Vuotta vanhemmat tytöt tulivat kovaa ja korkealta, meille kuitenkin muutama hyvä torjunta ja monta hyvää vaimennusta. Vastustaja pelasi lähes virheettömästi ja ansaitsi 2-0 (25-17,25-16) voiton. Tähden tytöt puolustivat minkä pystyivät ja pelasivat yhden hienoimmista peleistään tällä kaudella. Omia virheitä ei nyt juurikaan tullut.

Tällä kertaa meiltä sellainen perussuoritus, ihan edellisen turnauksen kaltaiseen venymiseen ei nyt ylletty. Ehkä Leki ja ainakin Loimu olisivat olleet yllätettävissä, jos olisi sattunut oikein "pöljä" päivä, mutta tällä kertaa oltiin normaalilla tasolla. Vastustajat olivat tänään tuon verran parempia.

Raisiossa oli pelaamassa koko joukkue. Seuraavaksi pelataan am-finaaleitten sijoitusturnaus, paikkakunta on vielä auki.

Synttärit Lempäälässä
Pooli 5 F4 23.1.2016 Lempäälä

Lauantai 23.1. alkoi iloisesti joukkueen whatsapp-ryhmässä onnitteluviesteillä, Sallan syntymäpäivä sattui osumaan pelipäiväksi.

Sääksjärven koululle oli saapunut järjestävän LeKi-02:n vieraaksi meidän lisäksi Tähden ja OrPon yhdistelmäjoukkue, sekä JSP/PetPet.

Ensimmäinen peli oli meillä JSP/PetPet:iä vastaan. Joukkue taisi koostua suurimmaksi osaksi meitä vanhemmista tytöistä. Se ei Tähteä haitannut, vaan annoimme hyvän vastuksen pelissä. Se oli joukkueen uran paras turnauksien aloituspeli, jotka ovat olleet monesti tytöille tahmeita.

Nyt peli kulki hienosti alusta alkaen, vastaanotto oli varmaa ja päästiin hienosti hyökkäämään.

Vastustaja oli hienokseltaan vahvempi ja ansaitsi 2-0 (25-21, 25-18) voittonsa.

Toinen peli pelattiin Tähti-OrPo yhdistelmää vastaan. Molempien erien alut olivat hieman hermostuneita, oman seuran nuoremmille ei haluttu hävitä ja se näkyi pikku virheinä. Pelisuunnitelma alkoi toimia ja 1.erästä voitto C2-tytöille 25-19.

2. erä alkoi samoin pienellä hermoilulla, mutta 6-10 tappiolta nousimme hienosti ohi ja 25-16 erävoitolla varmistui pelistä 2-0 (25-19, 25-16) voitto.

3. peli oli LeKi-02 vastaan. Aiemmin olimme pelanneet ties kuinka monta 3-eräistä, joten tiukka matsi oli odotettavissa. 1. erän alkuun tuli meille virhesuma, josta LeKi rokotti armotta. Olimme jo 9-19 tappiolla, kun saimme omaa peliä taas käyntiin. Matka loppui kuitenkin kesken, erävoitto LeKille 25-19. Hyvä ote saatiin siirrettyä 2. erään, jota tähti hallitsi koko ajan muutaman pisteen turvin. Erä tähdelle 25-20.

Tutuksi tullut 3. erä alkoi hermostuneesti ja LeKi näytti marssivan helppoon voittoon, mutta niin vain Tähti sai käännettyä 9-13 tappioaseman jatkopalloilla 17-15 voitokseen. Makea 2-1 (19-25, 25-20, 17-15) voitto pelistä ja uran pelillisesti paras turnaus tytöiltä.

Pelitapa alkaa muotoutua jokaisen selkärankaan, sijoittumisvirheet on saatu jo lähes kokonaan pois. Kun syöttö- ja vastaanottopeli toimii hienosti, on niistä helppo rakentaa kovia hyökkäyksiä ja saada pelin hallinta itselle. Tänään joukkue onnistui hienosti, Neea pelasi ilman muuta parhaat pelinsä koskaan. Flunssainen Jenny ei nyt päässyt pelaamaan ja joukkueeseen paluun tehnyt Janette satutti kätensä ennen 1. peliä alkulämmittelyssä, joten häneltä jäi C-tyttöjen sarjassa tulikaste vielä saamatta. Eija ja Mikko olivat tutusti valmentajina.

Kauhajoella käymässä
Pooli 4 G4 Kauhajoella

Lauantaina 9.1.2016 suuntasimme Kauhajoelle kevätkauden ensimmäiseen turnaukseen. Takana oli 2 viikon joulutauko, ainostaan "videosulkeiset" pidimme Phpoy:n tiloissa.

Turnausviikolla treeneissä pelasimme D1-tyttöjen kanssa hyvät harjoituspelit. Kiitos siitä tytöille!

Turnauksen 1. pelissä vastustajaksi tuli JyLe2. Siitä pelistä nappasimme mukavan 2-0 (25-17, 25-17) voiton. Omia virheitä tuli hiukan liikaa, mutta peli rullasi meidän komennossa koko ajan.

Toisessa pelissä vastaan tuli VirtVe. Huolimatta vastustajan kahdesta B-tytöstä, Tähden tytöt eivät antaneet itseään yllättää. Vastustaja hyökkäsi huomattavasti kovempaa, kuin edellisessä pelissä, mutta Tähti puolusti sitkeästi ja oli terävämpi omissa hyökkäyksissään. Tähdelle 2-0 (25-20, 25-19) voitto.

Kolmas peli oli järjestävää Kauhajoen Karhua vastaan. Hiukan pitäisi selvitellä sarjamääräyksiä, ennen kuin ottaa turnauksen järjestettäväkseen. Mm. kentän sivuilla pitänee olla enemmän kuin 20 cm tilaa joka puolella. Anyway, onneksi meille osui vain yksi peli ko. kentälle.

Karhua vastaan pelasimme onneksi mitat täyttävällä kentällä.

Eka erä oli tasaista vääntöä, josta karhu nappasi 25-23 voiton itselleen. Omia hyökkäysvirheitä tuli melko paljon, aavistuksen pitkäksi tai verkkoon. Ei onneksi JyLe-pelissä nähtyä sohellusta sijoittumisessa.

Toiseen erään pari muutosta ja siitä tuli päivän paras erä. Ainoastaan 1 puolustusvirhe ja 1 rajarikko. 2 hyökkäystä meni verkkoon. Amanda sai nyt kovan syöttönsä toimimaan ja takoi 11 syöttöä putkeen sisältäen 6 ässää. Tämä lannisti tässä erässä vastustajan, joka ei saanut palloja nousemaan passarilleen. Salla täydensi vielä kolmella ässällä syöttötilastoamme.

Aallon harjalta pohjalle... Niin kuin monesti junnupeleissä käy, peli ei pysy kasassa koko ottelun ajan, eikä pysynyt nytkään. Karhu kokosi rivinsä erätauolla ja Tähti luuli jo voittaneensa murskaavalla 2. erän esityksellään koko pelin, mutta ei.

Karhu napsi pisteitä meidän virheistä peräjälkeen. Tilanne 7-3 Karhulle ja Tähden aikalisä. Ensimmäinen aikalisä ei vielä tehonnut toivotusti ja Karhu näytti menevän voittoon. 12-8 tilanteessa toinen aikalisä, mutta Karhu johti erää jo 14-9.

Neean vuoro oli mennä syöttämään, kun Karhulla näytti olevan "liian monta" ottelupalloa Tähden kannalta. Varmat syötötkin olivat vastustajalle liian vaikeita ja Tähti sai vastaavasti lahjapisteitä vastustajalta, napaten sittenkin erän vielä itselleen 16-14 ja koko pelistä 2-1 (23-25, 25-7, 16-14) voiton. Kolmas erä oli virheitten sävyttämä. Harvalukuinen, mutta kovaääninen kannustajajoukkomme siivitti Tähden turnausvoittoon.

Turnauksessa otettiin vaihteeksi tilastoja ja päivän pistetykki oli Amanda 25 tehdyllä pisteellä.

Pelaamassa oli taas koko joukkue. Pelit jatkuvat jo kahden viikon päästä. Paikka on vielä avoinna.

Vaihteeksi kotiturnaus
Pooli 3 F4 Parkkivuoressa 13.12.2015

Ensimmäisessä pelissä Tähden vastustajaksi tuli Ylöjärven Ryhti. Peli eteni tasaisena tilanteeseen 6 – 6. Sen jälkeen Ryhti sai pelinsä kulkemaan. Ryhti hyökkäsi vauhdilla, kun pallo liikkui ja iskulyönnit onnistuivat, oli Tähdellä vaikeaa päästä vastahyökkäyksiin. Ryhdissä pelaava entinen Tähteläinen, Sanni Rantanen, ei kumartanut entisiä joukkuekavereitaan, vaan oli auttamassa uutta joukkuettaan ottamaan selvän 25 – 10 erävoiton. Toisen erä alku oli aivan ensimmäisen erän toisinto. Tasaista aina tilanteeseen 8 - 8. Sen jälkeen Ryhti sai taas pelinsä kulkemaan. Vaikka matalat, nopeat passit eivät Ryhdiltä aina onnistuneetkaan, oli pelisysteemi hyvin valmista ja joukkueelle on helppo ennustaa menestystä.

Toisessa pelissä oli vastassa Jalasjärven tytöt, joille Tähti oli hävinnyt selvästi edellisessä turnauksessa Jalasjärvellä. Vaikka Jalasjärvi oli matkassa samalla joukkueella, näytti Tähden peli toimivan paremmin kotikentällä, eikä vastustajaa kunnioitettu. Tähti nappasi pisteitä tasaisesti enemmän, kuin vastustaja ja erän loputtua oli valotaululla lukemat 14 – 25. Toisessa erässä vastustajan pitkien pelaajien iskulyönnit jäivät usein verkkoon ja erä eteni tasaisesti. Jalas pystyi kasvattamaan lopussa muutaman pisteen eron ja erävoitto meni vieraille. Edessä oli kolmas erä. Sekin oli tasainen. Vuorotahtiin tuli pisteitä, eikä ero kasvanut 3 pistettä suuremmaksi. Jalasjärveltä löytyi sen verran enemmän voitontahtoa, että erä meni heille 15 – 13.

Viimeisenä vastaan tuli LP-Kangasala. Ensimmäisessä erässä Tähti ei saanut pelikuviota kuntoon. Vaikka vastustajan kenttään saatiin melkein perä perään kolme ässää, meni erä Kangasalalle lukemin 25 - 20. Toinen erä alkoi Kangasalan merkeissä ja Tähden selkäranka mureni. Kunnon iskulyöntejä ei saatu aikaan, ja ilman niitä ei tällä tasolla enää pärjää.

Turnauksessa hävittiin kaikki ottelut. Sellaista en muista, että olisi tälle porukalle aiemmin sattunut. Pallo oli kirjaimellisesti hukassa ja joukkueesta riippumaton käymistila oli selvästi havaittavissa valmistautumisessa ja peluutuksessa. No, jos se joulupukki sitten kuitenkin lahjoja .

Teksti: Heikki Alasentie

Jalasjärvelle sähköittä lumikinosten keskeltä
C-tyttöjen F-pooliturnaus Jalasjärvellä 21.11.2015

Lauantaina 21.11. suuntasimme kohti Jalasjärveä C-tyttöjen 2-sarjan turnaukseen. Kova lumisade oli yöllä aiheuttanut sähkökatkoksia lähes joka tytön kotona ja Johanna meinasi jäädä matkasta kaatuneen puun tukittua tien. Kiitos Vilppulan palomiehille, tie saatiin auki ja Johanna matkaan.

Ensimmäisenä kohdattiin turnauksen järjestäjä Jalas. Meille hyvä alku peliin ja erä eteni komennossamme hienosti. Jalas käytti aikalisänsä ja sai pelin kääntymään. Meidän nosto muuttui haparoivaksi, emmekä päässeet enää hyökkäämään. Jalas käänsi erän voitokseen 25-23.

Toiseen erään emme saaneet nostoa toimimaan ja lisäksi pussinperä alkoi vuotamaan, erä Jalakselle 25-13. Jalas voittoon 2-0 (25-23, 25-13).

Paikallispeli vuorossa seuraavaksi. Siitä muodostui OrPon Oonan näytös, niin kuin vähän ounastelin. Keskeltä tultiin kovaa ja korkealta, sen muuten sai tuta kaikki joukkueet päivän turnauksessa. Tähden ja OrPon yhteisjoukkueelle hieno 2-0 (25-14, 25-15) voitto meistä. Täytyy nostaa Oonan suoritusta vielä sen verran, että seuraavana päivänä Mäntässä pelattiin C-tyttöjen SM-sarjan B-pooli, eikä sielläkään nähty vastaavaa keskipeliä.

Kolmas peli oli tuttua LeKi-02 joukkuetta vastaan, edelliset kohtaamiset ovat olleet järjestäen kolmieräisiä, niin tämäkin. Meiltä hyvää peliä ekassa erässä. Vastaanotto toimi ja päästiin hyvin hyökkäämään. Erä meille 25-18. Toisessa erässä vastaanotto pehmeni aavistuksen, jouduimme toimittamaan palloa liikaa ja LeKi sai pelin otteen itselleen marssien erävoittoon 25-17.

Vuorossa siis 3. erä, ja jännitys repi sisuskaluja. Pelin voittaja säilyisi 2-sarjan ylimmällä tasolla. Erätauolla tytöt päättivät yhdessä, että voitto otetaan. LeKi hallitsi erää hienokseltaan, mutta lopussa pinnistimme rinnalle ja ohi erävoittoon 15-13. 2-1 (25-18, 17-25, 15-13) voitolla säilytimme paikan F-poolissa.

Tällä kertaa oli videokamera matkassa, ja sieltä saimme paljon tärkeää oppia omasta pelistä. Vastaanottoon täytyy tehdä muutoksia, nyt tuli liikaa suoria vastaanottovirheitä. Hyökkäyspeli toimii meillä täysin vertailukelpoisesti kunhan pallo nousee passarille, hyökkäys toimi laajalla rintamalla. Vielä kun siihenkin lisätään ripaus tarkkuutta ja voimaa, meillä on hyvä paketti kasassa.

Tällä kertaa kaikki tytöt olivat pelaamassa, Eija ainoastaan puuttui työesteen takia.

Seuraava turnaus pelataankin vaihteeksi kotisalissa sunnuntaina 13.12. Sitä odotamme innolla, vastaan tulee nimittäin Sanni Ylöjärven Ryhdin paidassa.

3 voitolla poolinousu
C-tyttöjen G-pooliturnaus 24.10.2015 Parkkivuoressa

Ensimmäinen peli oli Tähden ja OrPon yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Ensimmäinen erä napsahti meille helposti 25-9, ja toiseen erään iskikin perinteinen luulotauti, kun tytöt luulivat jo voittaneensa koko pelin. Oma liike hidastui ja peli oli vähän roiskimista, hyökkäykset päätettiin vähän sinnepäin. Niinpä nuoremmat tytöt pääsivät kuittaamaan erän 20-25 itselleen. Kolmanteen erään C2 löysi taas pelijuonen voittaen sen 15-8 ja pelin siis 2-1 (25-9, 20-25, 15-8).

Toisessa pelissä vastaan tuli Koiviston Isku Porista. Nuori joukkue oli selvästi kokemattomampi kuin C2 ja peli ratkesikin jo syöttöruudussa. C2 voitti 2-0 (25-7, 25-9).

Viimeisessä pelissä vastaan asettui KaLe Tampereelta. Myös KaLe oli liikkeellä nuorella joukkueella. C2 voitti rutiinilla pelin 2-0 (25-21, 25-17). Suuria hienouksia ei peleissä tällä kertaa nähty. Hyökkäyksiin täytyy saada lisää terävyyttä ja puolustuspelaamiseen aimoannos liikettä.

Myös valmennuksella on petrattavaa, yhden passarin pelisysteemissä on vielä koutseillakin opittavaa.

Kolme voittoa ja poolinousu oli kuitenkin C2-tyttöjen ainut tavoite ja se saavutettiin. Eiköhän seuraavassa turnauksessa peli-ilmekin taas kirkastu omalle tasolleen. Pelaamassa olivat: Aino, Amanda, Jasmina, Jenni, Jenny, Johanna, Neea ja Oona. Eija ja Mikko valmentamassa.

Salla oli huoltajana kuin tulisilla hiilillä, koska ei päässyt pelaamaan. Seuraavana maanantaina lääkärintarkastuksessa irtosi onneksi täysi harjoittelu- ja pelilupa pahan käsivamman jälkeen.

Sarjakausi aloitettiin kotona järjestettävällä tasoturnauksella
Tasoturnaus 4.10.2015 Parkkivuoressa

Aikainen sarjaan ilmoittautuminen palkittiin kotiturnauksella. Saimme järjestettäväksemme 5 joukkueen turnauksen, tiedossa oli siis 4 peliä.

Salla oli sivussa käsivamman vuoksi, ja passipeli meni uusiksi. Ensimmäisenä kohtasimme Tähden ja OrPon -03 ikäisten yhdistelmäjoukkueen. Liikkuvat tytöt nostelivat meidän hyökkäykset ja Oonan ollessa passarina jäi hänen hyökkäyspanoksensa kokonaan käyttämättä. Vlp-Ov voitti ansaitusti 2-0 (25-16, 25-14)

Toisena pelattiin JyLe2 joukkuetta vastaan. Siihen peliin vaihdettiin pelitavaksi yhdellä passarilla pelaaminen. Ennen peliä Ainon kanssa käytiin asiaa läpi ja hänen oltuaan valmis kokeiluun, ei muuta kuin kentälle. Vastus oli edellistä peliä kokemattomampi, ja C2 voitti uudella pelitavalla 2-0 (25-16 25-13)

Kolmas peli oli KorPy:ä vastaan. -01 koostuva joukkue oli odotetun kova, mutta hyvän vastuksen C2 tarjosi häviten 0-2 (23-25, 17-25).

Lentopalloliitto oli rankannut JyLen 1-joukkueen niin kovaksi, että tämän tasoturnauksen voittaja menee A-pooliin ja sitä JyLe todellakin oli voittaen 2-0 (25-8, 25-14). Toisessa erässä nähtiin kuitenkin hieno hetki, kun C2 nousi 1-9 tappiolta 9-9 tasatilanteeseen. Hyvä puolustus ja nopeat passit takasivat Tähdelle pienen hurmoshetken pelissä. JyLe kuitenkin toipui tästä ja marssi selvään voittoon.

Päivän teema oli meille, että omat hyökkäykset lipesivät varsin monesti aavistuksen leveäksi tai pitkäksi. Toisena päivänä ne ovatkin sitten kentässä. Sijoitus turnauksessa oli neljäs, ja pelit jatkuu parkkivuoressa lauantaina 24.10. 2-sarjan merkeissä. Toivottavasti Sallan käsi olisi jo silloin pelikunnossa.

Mukana pelaamassa: Aino, Amanda, Jasmina, Jenni, Jenny, Johanna, Neea ja Oona. Valmentajana Eija ja Mikko. Huoltajana Salla.

Tähtiturnauksessa jälleen mukana!
Tähti-Turnaus 26.9.2015

Avauspeli oli uusinta Supiturnauksen viimeisestä pelistä, vastaan asettui MesTo. Pelissä C2 marssi selvään 2-0 (25-15 25-9) voittoon.

Pari peliä taukoa ja vastaan asettui PeTä Perttulasta. -01 ikäisistä koostuva joukkue riepotteli meitä 25-6 avauserässä. Varmistus ja liike olivat unohtuneet johonkin tauon aikana. 2. erään oma peli saatiin kuitenkin paremmaksi ja siitä tuli pataan "enää"  25-18. Voitto Perttulalle 2-0 (25-6, 25-18).

Kolmantena vastassa LeKi-01. Ensimmäisen erän alku oli toisinto edellisen pelin aloituksesta. C2 oli tappiolla jo 4-11 ja sitten tapahtui käänne. C2 alkoi hyökkäämään ennakkoluulottomasti ja käänsi erän voitokseen 25-18!! Toinen erä jatkui samalla kaavalla tilanteeseen 18-13 Tähden johtaessa. Siinä kohtaa loppui puhti ja LeKi-01 kiri ohi ja erävoittoon 25-20. LeKi-01 - Tähti C2  päättyi tasan 1-1 (18-25, 25-20).

Sijoitusottelussa vastaan tuli VirtVe. C2 paukutteli komean 2-0 (25-15, 25-9) voiton itselleen.

Viimeisessä pelissä vastaan tuli OrPo:n -03 ikäiset tytöt ja Tähti saikin tehdä täyden päivätyön 2-0 (25-22 25-22) voitossaan. OrPo tuli keskeltä monesti, kovaa tai jujulla. Niihin kun löydetään lääkkeet, ollaan vahvoilla. Hyvää oli molemmissa erissä tappiolta takaa ohi ja erävoittoon hienot nousut. Opittavaa edelleenkin keskihyökkäysten torjunnassa ja puolustamisessa.

Mieltä lämmitti pelin lopussa erityisesti oman seuran -01 tyttöjen kovaääninen kannustus, se oli meille kuin 7. pelaaja kentällä. Kiitos tytöt!!

Päivän kaavio oli meille aika kova, päivän saldona 1 tappio 1 tasapeli ja 3 voittoa, joilla irtosi turnauksen 7 sija. Mukana pelaamassa: Aino, Amanda, Jenni, Jenny, Johanna, Neea, Oona ja Salla. Eija ja Mikko koutseina

Hupia Supista?
Supiturnaus Tampereella 5.9.2015

Lähdimme Supiturnaukseen ilman tulostavoitetta, opiskelemaan torjunta- / varmistuspeliä. Alkulohkossa vastassa olivat Alajärven -01, LeKin -01 NarPan -01 ja Maskun Gepardit.

Ensimmäisessä pelissä Alajärveä vastaan pallo tuli korkealta ja kovaa, mutta tytöt eivät lannistuneet vuotta vanhempien tulituksesta. Toisessa erässä mm Salla nappasi keskeltä kaksi tyylipuhdasta torjuntapistettä peräkkäin ja Alajärven keskihyökkäykset loppuivat siihen. Voitto Ankkureille 2-0 (25-9, 25-17)

LeKi-01 vastassa seuraavaksi. Siinä pelissä jatkui sama tahti, kuin ekassakin, vanhemmat tytöt näyttivät vuoden ikäeron merkityksen voimassa ja pituudessa. Voitto LeKille 2-0 (25-12, 25-18)

Myös NarPa antoi meille "isosiskon" kädestä. Torjunnan takana varmistamisessa ja kokonaisvaltaisen liikkumisen oppimisessa on vielä tekemistä.

Hyvää oli tähän mennessä, ettei tyttöjen suupielet olleet alaspäin vaikka lunta tulikin tupaan. Kunhan saadaan lisää kokemusta ja rutiinia, niin ero kutistuu kyllä vauhdilla. Voitto NarPalle 2-0 (25-12, 25-15)

Maskun gepardeja vastaan tuli päivän heikoin suoritus, pääkoppa oli vähän koko joukkueella jumissa. Peli ei ollut omalla tasolla ja gepardit sai meiltä helpot pisteet 2-0 (25-13 25-16)

Sijoituspelissä vastaan tuli LeKi-02, tuttu joukkue viimekaudelta. Ensimmäinen erä meni jatkopallojen kautta LeKille 32-30, toisessa erässä nähtiin meidän hyvää peliä, erävoitto Tähdelle 25-17. Kolmatta erää tähti johti jo 5-2 (pistekatto oli 7), mutta niin vain LeKi kuroi eron kiinni meni ohi erävoittoon 8-6. LeKi-02  2-1 (32-30, 17-25, 8-6) voittoon.

Päivän viimeisessä pelissä oli vielä hyvin energiaa ja MesTo kaadettiin 2-0 (26-24 25-11).

Supiturnauksessa mukana olivat: Aino, Amanda, Jasmina, Jenni, Jenny, Neea, Oona ja Salla. Eija ja Mikko valmentajina.