Otteluraportit

Tähden E2-tyttöjen peliriemua

Tähden E2-tytöt pelasivat sunnuntaina 20.1. tiikerisarjan turnauksen Ylöjärvellä. Kolmessa ottelussa vastaan asettui pelkkiä paikallisia joukkueita.

Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin YPa. Tähti vei ensimmäisen erän selkeästi, mutta toisessa erässä pelattiin loppuun asti tiukasti tasatahtia. Ottelu päättyi Tähden tyttöjen riemuisaan voitontanssiin. Toisen erän loppulukemat Tähdelle 27–25 ja erät 2–0 Tähden hyväksi.

Toiseen otteluun lähti voitosta innostunut Tähden joukkue. Vastaan asettui Ylöjärven Ryhdin Red joukkue. Tasainen ottelu ratkaistiin vasta jatkoerässä. Siinä Tähden tytöt näyttivät parasta osaamistaan ja erä Tähdelle 15–4. Koko ottelu Tähdelle siis 2–1. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta mainittakoon kovasti eteenpäin mennyt syöttöpeli, jolla tehtiin suuri määrä pisteitä.

Viimeiseen otteluun verkon toiselle puolelle asettui etukäteen kovimmaksi vastustajaksi epäilty Ryhdin Yellow joukkue. Ottelu päättyi Tähden 0–2 tappioon, ottelun ollessa kuitenkin pelillisesti tiukempi kuin syksyn keskinäinen ottelu.

Erityisen hienon turnauksen voitoista tekee se, että Tähden tyttöjä alkukauden vaivannutta pelijännitystä ei päästetty tällä kertaa niskan päälle. Tytöt nauttivat pelaamisesta ja huomasivat, kuinka iloisella ja rennolla peli-ilmeellä saadaan myös tulosta aikaan.

Ylöjärven turnauksessa joukkueessa pelasivat Lotta Tiistola, Aada Vuorenmaa, Kareli Vendla, Peppi Vähäsalo, Kerttu Nojonen ja Tuuli Huhtala. Joukkueen valmennuksesta vastaavat Kiia Hurme sekä Ari Huhtala.

Kausi jatkuu E2-tyttöjen osalta Karvialla 9.2. Kausi päätetään kotiturnaukseen Parkkivuoren Urheilutalolla 16.3.