Otteluraportit

E2-juniorit lopputurnauksessa Turussa

Tähden E2-junioreiden kausi päättyi Turussa 22.4. järjestettyyn finaaliturnaukseen. Tällä kertaa koko joukkue lähti matkaan yhdessä pikkubussilla. Kovasti oli jännitystä ilmassa ja aikainen herätys! Jo matkalla joukkue keräsi tsemppiä turnaukseen.

Alkulohkon ensimmäinen peli oli Turun Urheiluliiton sekajoukkuetta vastaan. Siinä Tähti vei tyylipuhtaasti voiton 2–0 (25–9, 25–7). Seuraava peli oli Ylöjärven Ryhdin Whiteä vastaan. Peli päättyi Ylöjärven voittoon 2–0 (25–14, 25–12).

Ristikkäispelissä vastaan tuli Ylöjärven Ryhdin Red, josta Tähti vei melko tiukan väännön jälkeen voiton 0–2 (22–25, 18–25). Viimeisessä pelissä vastassa oli jälleen Ylöjärvi White. Tällä kertaa tiukka peli päättyi Ylöjärvelle 0–2 (20–25, 17–25). 

Ensimmäinen todella pitkässä matkassa ollut turnaus oli hieno kokemus pienille lentopalloilijoille. Vaikka päivä oli pitkä ja raskaskin, lapset pelasivat innokkaasti koko päivän. Kotimatka alkoi iltapäivällä, ja kotona oltiin vasta illalla. Niin lapset ja kannustusjoukotkin olivat tosi tyytyväisiä turnaukseen!

Turun finaaliturnauksessa olivat pelaamassa Jenni vuokko, Aino Soilunen, Ella Nieminen, Eeva-Aliina Huutoniemi, Mikael Ristell, Iina Korpinen ja Ida-Maria Soilunen. Valmentajana toimi Jarmo Huutoniemi ja joukkueenjohtajana Suvi Nieminen.

Tähden E2-juniorit välierissä Kaukajärvellä

Tähden E2-juniorit matkasivat lauantaina 1.4. Tampereelle Kaukajärvellä pelattuun välieräturnaukseen. Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli Raision Loimu Oranssit, josta Tähti otti voiton tiukan kamppailun jälkeen 2–1 (24–26, 25–19, 15–13). 

Seuraavassa pelissä vastaan saatiin Rantaperkiön Isku, joka oli vahvempi numeroin 0–2 (14–25, 18–25). Viimeisessä pelissä kohdattiin Ylöjärven Ryhdin Red, joka niin ikään otti voiton Tähdestä lukemin 2–0 (25–16, 25–18).

Turnauksessa koettiin jälleen mukavia pelihetkiä. Kehitystä tullut paljonkin, ja vastustajalle pistettiin kampoihin kunnolla, vaikka poikien sarjassa pelaava joukkue koostuu enimmäkseen tytöistä. 

Pelaamassa olivat Jenni Vuokko, Mikael Ristell, Ella Nieminen, Eeva-Aliina huutoniemi, Iina Korpinen ja Ida-Maria ja Aino Soilunen. Joukkuetta valmentavat Jarmo Huutoniemi ja Vilma Periviita. Joukkueenjohtaja on Suvi Nieminen.

E2-junnuilla kotiturnaus Vilppulassa

Tähden E2-juniorit järjestivät lauantaina 11.3. kotiturnauksen Parkkivuoressa. Joukkue pelaa E-poikien tiikerisarjaa, koska kyseessä on sekajoukkue. 

Tähden ensimmäinen peli oli Ylöjärven Whiteä vastaan. Sen Tähti voitti 1–2 (20–25, 25–18, 12–15). Seuraava peli VaLePaa vastaan ja VaLePa vei voiton 0–2 (14–25, 15–25)

Viimeisen pelin A-Volleytä vastaan Tähti hävisi 1-2  (18-25, 25-23, 10-15). Vaikka kahdesta pelistä tulikin tappio, Tähti antoi tiukan, hyvän vastuksen poikajoukkueille.

Joukkueessa pelasivat Ella Nieminen, Eeva-Aliina Huutoniemi, Mikael Ristell, Jenni Vuokko, Iina Korpinen, Aino ja Ida-Maria Soilunen. Valmennuksesta vastaa Jarmo Huutoniemi.

E2-junnut turnauksessa Ylöjärvellä


E2-junioreiden toinen turnausmatka suuntasi Ylöjärvelle Soppeenharjun koululle lauantaina 4.2. Jännitystä oli ilmassa, kun koululle saavuttiin. Joukkueella oli edessään kolme peliä, joista ensimmäinen oli Lapin Narvi-Palloa vastaan. Tähti voitti tiukan pelin lopulta lukemin 1–2 (19–25, 25–15, 15–17). 

Toisessa ottelussa vastaan tuli Ylöjärven Ryhdin Red. Myös tämä peli meni kolmanteen erään. Se päättyi hienon taistelun jälkeen Tähdelle 2–1 (25–23, 20–25, 15–11). 

Kolmas peli Pori Lentistä vastaan alkoi heti toisen päätyttyä. Tässä vaiheessa väsymys alkoi jo painaa pelaajia. Ensimmäisessä erässä porilaisille pistettiin vielä vastaan, mutta toisessa erässä Pori vei Tähteä. Tuloksena oli 2–0 (25–22, 25–5) tappio Tähdelle. 

Joukkueessa pelasivat Eeva-Aliina Huutoniemi, Ella Nieminen, Aino Soilunen, Jenni Vuokko, Iina Korpinen ja Mikael Ristell. Sekajoukkue pelaa e-poikien tiikerisarjassa. 

Kaiken kaikkiaan turnauksesta jäi hyvä maku, ja joukkue lähti kotimatkalle iloisin mielin.

Tähden E2-joukkue ensimmäisessä turnauksessaan Tampereella


Tähden E2-juniorit aloittivat sarjakautensa 14.1. Tampereella Sorilan koululla pelatussa turnauksessa. Ilmassa oli kosolti jännitystä, matkasihan joukkue ensimmäiseen sarjapeliinsä tällä kaudella.

Osa joukkueen pelaajista on aloittanut jo viime vuonna, osa tänä syksynä. Harjoituksissa on käynyt yhteensä 14 lentopalloilijaa, mutta turnaukseen heistä matkasi seitsemän lisenssin maksanutta peluria. Koska joukkueessa on kuuden tytön joukossa yksi poika, on se ilmoitettu poikien tiikerisarjaan.

Ensimmäisen pelinsä Oriveden Ponnistusta vastaan Tähti hävisi 2–0. Toisessa pelissä Aitolahden Rientoa vastaan Tähti otti jo vastustajalta erän, mutta hävisi 2–1. Kolmannessa pelissä Rantaperkiön Iskua vastaan Tähti pääsi jo hyvään vauhtiin ja voitti sen 2–1.

Vastassa oli taitavia poikajoukkueita. Kaikki pelasivat silti innokkaasti ja saivat hienoja onnistumisen elämyksiä. Joukkue odottaakin jo innolla helmikuun turnausta.

Joukkueessa pelasivat Eeva-Aliina Huutoniemi, Ella Nieminen, Aino ja Ida-Maria Soilunen, Jenni Vuokko, Iina Korpinen ja Mikael Ristell. Valmentajana toimii Jarmo Huutoniemi ja joukkueenjohtajana Suvi Nieminen.