Otteluraportit

E-pojilla voitokas kotiturnaus

E-pojat jatkoivat hyvin alkanutta vuotta 2016 kotiturnauksen merkeissä la 30.1. Kolhon palloiluhallilla. VilTä e-pojat taistelivat hienosti voitot kaikista neljästä pelistä!

VilTä- LeJy Oranssit 2-0 (25-11, 25-23), Jankko 1- VilTä 0-2 (19-25, 18-25), VilTä- Valepa Kuga 2-0 (25-18, 25-10), AitRi-Viltä 1-2 (25-27, 25-10, 9-15).

Ottelussa oli hieno nähdä hyvää takakenttä peliä sekä sijoittamista. Useammilla ässäsyötöillä noukittiin myös pisteitä. Tiukin taistelu käytiin, kuten jo muutamana vuonna AitRia vastaan, tällä kertaa kuitenkin positiivisesti taistellen voittoon! Kaikki pojat yltivät parhaimmilleen tänään.

Seuraavat pelit pelataan la 12.3 Loimaalla.

E-pojilla jatkosarjaa
Tiikerisarjan jatkolohko L1 Lempäälässä 10.1.2016

Tähden E-pojat osallistuivat Tiikerisarjan jatkosarjaan sunnuntaina 10.1. Lempäälässä. Ohjelmaan oli merkitty kolme ottelua, joista Tähti kärsi aluksi tappion Aitolahden Riennolle. Sarjajohtaja voitti ottelun 2-0 (25-21, 25-12).

Toisessa pelissä tuli sitten voitto VaLePa:n Kugasta 2-0 (26-24, 25-19). Tässä pelissä varsinkin ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua voitosta, jonka Tähden pojat ratkaisivat edukseen jatkopalloin 26-24. Eikä ollut läpihuutojuttu toinenkaan erä, joskin Tähti oli siinä hiukan selvemmin voittajana 25-19.

Ottelua Tähti-KoiKu ei sitten pelattu pelaajan loukkaantumisen vuoksi ja tulos julistettiin Tähdelle 2-0 (25-0, 25-0).

Turnauksessa olivat mukana Lenni Juurakko, Oiva Mäkelä, Juuso Peippo, Johannes Ruohonen ja Roope Talvilahti valmentajana Jyri Juurakko.

Pojat matkustavat 30.1. Koijärvelle, missä sarja jatkuu neljän ottelun voimin. Sen jälkeen onkinliki kuukauden mittainen tauko, kun tämän sarjan viimeinen turnaus pelataan 20.2. Vilppulassa.

Tähden E-pojat kakkosiksi
Tiikerisarjan lohko 2 Aitolahdella 12.12.2015

E-poikien Tiikerisarjan lohko 2:n viimeinen turnaus kuluvalta vuodelta pelattiin 12.12. Aitolahdella Riennon isännöimänä. Turnauksen päätteeksi sarjan lopulliset sijoitukset tulivat selville ja siinä Tähti sijoittui hienosti toiseksi.

Tässä joulukuun turnauksessa Tähti kohtasi LP Kangasalan Sudet, jotka eivät Tähden nahkaa saalistaneet, kun Tähti voitti pelin 2-0 (25-11, 25-14). Saman kohtalon kokivat LP Kangasalan Karhut niinikään 2-0 (25-17, 25-17) häviöllä. Lopuista kahdesta pelistä ei sitten pisteitä tullut, kun Lempäälän Jyryn Oranssit voittivat tiukan kamppailun 2-1 (22-25,25-23, 15-11). Aitolahden Riento oli vieläkin parempi voittaessaan  Tähden nyt 2-0 (25-17.25-16).  Edellisessä turnauksessa oli Tähti puolestaan aiheuttanut Riennolle sen sarjassa ainoaksi jääneen tappion.

Tiikerisarjan turnaus Kangasalla 21.11.2015

Kovaan syysvireeseen ovat Tähden E-pojat päässeet omassa lounaisen alueen Tiikerisarjan lohkossaan. 21.11. Kangasalla pelatussa turnauksessa pojat ottivat neljä voittoa. LP Kangasalan Karhut nyljettiin numeroin 2-0 (25-15, 25-14).

Myös sarjaa johtava Aitolahden Riento joutui tunnustamaan Tähden pojat paremmikseen 2-1 (17-25, 25-17, 15-11). Päivän kolmannessa pelissä Tähti kaatoi Ylöjärven Ryhdin puhtaasti 2-0 (25-15, 25-13). Päivän neljäs peli olikin sitten tiukempi, kun siinä Tähti punnersi tiukan voiton Lempäälän Jyryn Oranssista 2-1 (21-25, 25-15, 15-10). Seuraava turnaus on 12.12., jolloin turnausta isännöi Aitolahden Riento.

E-pojilla turnaus Kolhossa
Tiikerisarjan turnaus 1.11.2015

Sunnuntaina 1.11. pelattiin tiikerisarjan turnaus kotona Kolhon palloiluhallilla. Ensimmäinen peli meni aluksi vieraille mutta sen jälkeen pojat pitivät pintansa!

VilTä-AiRi 0-2 (16-25, 20-25), VilTä-YlöR 2-0 (25-7, 25-11), Lp-K sudet-VilTä 0-2 (13-25, 14-25), Lp-K karhut-VilTä 0-2 (5-25,11-25).

Tähden E-pojille voittoisa kauden aloitus

Vilppulan Tähden E-pojat ovat kunnostautuneet kauden aloituksessa voittamalla kuudesta ensimmäisestä pelistään viisi. Kaksi ensimmäistä voittoa saatiin Fun Park -hupiturnauksessa Ideaparkissa 26.9. Kotiin pojat lähtivät pronssimitaleiden kera.

Tiikerisarjan avaus aloitettiin Ylöjärvellä 11.10. Joukkue voitti kaikki kolme otteluaan suoraan kahdessa erässä. VilTä-YlöR 2-0 (25-16, 25-18) LP-K-VilTä 0-2 (19-25, 17-25) ja VilTä-LeJy oranssit 2-0 (25-13, 25-22).

Voiton avaimet olivat onnistuneet syötöt ja passit. Lisäksi palloa toimitettiin hienosti kentän toiselle puolelle ilman koppeja, vaikka koppi ensimmäisen kosketuksen jälkeen onkin sarjassa sallittu.

Huikea nousu nähtiin viimeisessä pelissä, kun toisen erän yhdeksän pisteen tappioasemasta noustiin erän ja ottelun voittoon. Turnauksissa pelasivat Johannes Ruohonen, Juuso Peippo, Oiva Mäkelä, Lenni Juurakko ja Roope Talvilahti. Joukkuetta valmentaa Jyri Juurakko.