Pallokerhot

2019-20 syntyneiden pallokerho järjestetään maanantaisin klo 17-18 Savosenmäen koululla Mäntässä. Vastuuohjaajana toimii Piia Mastomäki, puh. 040 418 9891. Jokaiselle kerralle tarvitaan 2 apuohjaajaa (esim. vanhemmista), jotta kerhokerta toteutuu.
KERHO ON TÄYNNÄ!

2017-18 syntyneiden pallokerho järjestetään torstaisin klo 17-18 Vilppulankosken koululla Vilppulassa. Vastuuohjaajana toimii Veera Harsu, puh. 040 670 5068 ja apuohjaajana Elli Harsu. Jokaiselle kerralle tarvitaan 1 apuohjaaja (esim. vanhemmista), jotta kerhokerta toteutuu.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠KEVÄÄKSI VAPAUTUNUT 2 PAIKKAA!

Kerhon hinta 50€/lapsi/kausi. Puolet maksetaan syksyllä ja puolet keväällä. Hinta sisältää t-paidan. Kerhoon osallistuvalla lapsella on oltava oma vakuutus!

Ilmoittautuminen WhatsApp-viestillä ryhmän vastuuohjaajalle. Viestiin lapsen nimi, syntymävuosi ja huoltajien yhteystiedot.

Molempiin ryhmiin mahtuu 10 ilmoittautunutta nopeusjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on täynnä, voi jäädä ns. jonotuslistalle.

Pienet lapset vasta harjoittelevat asioita kuten liikkumista ja sosiaalisia taitoja, joten apuohjaajat ovat tärkeitä kerhon sujumisen ja lasten turvallisuuden kannalta. Kerhokerrat toteutuvat, kun ohjaajia on tarpeeksi.