Otteluraportit

Tähden C-pojat Suomen neljänsiätoista

Niukasti 2002 syntyneiden lentopallopoikien 12 parhaan SM-lopputurnauksesta pudonneet Tähden nuoret miehet taistelivat itsensä Saarijärvellä pelatun B-finaalin kakkoseksi. Turnaus pelattiin kuuden joukkueen voimin ja tulosten perusteella jaettiin kotimaamme sijat 13-18 sarjassa, jossa joukkueita oli mukana kaikkiaan 52.

Tähden päivä alkoi ottelulla järjestävää seuraa Järvi-Suomen Palloa vastaan. Liekö aamujäykkyyttä, mutta varmasti pelannut kotijoukkue oli tässä ottelussa selvästi parempi suoraan kahdessa erässä. Toisessa ottelussa Reijo Poikosen kokemuksella luotsaama ryhmä kaatoi Lempäälän Jyryn selkeästi 2-0.

Kolmannessa koitoksessa kohdattiin Kempeleen Lentopallo, jonka kanssa käydyistä kauden aiemmista otteluista oli takana yksi voitto ja yksi tappio. Tähtisikermä otti maukkaan 2-0 voiton, vaikka ensimmäinen erä alkoi vastustajan karatessa jo 7-0 karkumatkalle. Tällä voitolla Tähti selvitti tiensä turnauksen loppuotteluun, jossa päästiin hakemaan revanssia kotijoukkueesta. Hyvätasoinen ja tiukka koitos päättyi kuitenkin toistamiseen Järvi-Suomen Pallon 2-0 voittoon, jolla joukkue nappasi turnausvoiton ja sarjan lopputuloksissa sijan 13.

Vaikka Tähden kauden realistisena tavoitteena oli pääsy SM-lopputurnaukseen ja se jäi tällä kertaa saavuttamatta, oli viimeisen turnauksen peli-ilme hyvä. Tähän turnaukseen Tähti sai mukaan kaikki kahdeksan rinkiin kuulunutta pelaajaansa. Keski-Suomessa matkailivat 2002-syntyneet Juho Yläjärvi, Antti Periviita ja Ville Mäenpää, 2003-syntyneet Tuomas Kopare, Aapo Kolhinen ja Joona Eteläsalo sekä alaikäiset 2004-syntynyt Miko Saarinen ja 2005-syntynyt tyttövahvistus Laura Yläjärvi.

Osalla näistä nuorista kausi jatkuu maailman suurimmassa lentopalloturnauksessa Power-cupissa kesäkuussa Vantaalla, jonne Tähden C-pojat saavat kaivattuja vahvistuksia naapuriseurasta Virtain Veikoista.

C-pojille pettymys välieräturnauksessa

Tähden C-poikajoukkue matkusti lauantaina 18.3. Raisioon SM-sarjan välieräturnaukseen tavoittelemaan paikkaa valtakunnan 12 parhaan kesken pelattavaan lopputurnaukseen. Tuo turnaus pelataan huhtikuun lopulla lentopalloliiton hermokeskuksessa Kuortaneen urheiluopistolla. Raision välierissä Tähden lisäksi pelasivat Vammalan Lentopallon kakkosjoukkue, Raision Loimu ja Himangan Roima. Lopputurnauspaikka oli tarjolla turnauksen kahdelle parhaalle.

Tähtitaivaalle ilmestyi synkkiä pilviä jo pelipäivää edeltävänä iltana, kun vastaanotto- ja puolustuspelin selkäranka Ville Mäenpää taipui sängyn pohjalle vatsataudin kurittamana. Raision bussiin hyppäsivät vanhempia 2002 syntyneitä C-poikia passari Antti Periviita ja yleispelaaja Juho Yläjärvi, 2003 syntyneet keskitorjuja Tuomas Kopare sekä yleispelaajat Aapo Kolhinen ja Joona Eteläsalo. Alaikäistä kaartia edustivat 2004 syntynyt hakkuri Miko Saarinen ja Juhon 2005 syntynyt pikkusisko, keskitorjujaksi istutettu Laura Yläjärvi.

Seitsemän pelurin ryhmällä haastettiin ensimmäisessä otatuksessa tuiki tuntematon vieras Himangan Roima. Tiukka vääntö päättyi Tähden 2–1 voittoon kolmannen erän ratkettua niukimmalla mahdollisella erolla 15–13 numeroin. Kun turnauksen ennakkosuosikki, kotijoukkue Raision Loimu, voitti VaLePan, oli Tähden seuraavassa koitoksessa panoksena lopputurnauspaikka. Vammalan tekninen, mutta pienikokoinen yhdistelmä jaksoi jauhaa perusvarmaa ja järkevää peliä vähemmillä virheillä kuin Reijo Poikosen Tähti-ryhmä. Ottelun näyttävimmät suoritukset esitettiin Tähden toimesta, mutta virheiden välttämisessä Vammala oli reilusti edellä. Peli Sastamalaan 2–0 ja lopputurnaukselle saatiin tässä vaiheessa heittää hyvästit.

Päivän kolmas, merkityksetön ottelu Raision Loimua oli Tähdeltä päivän paras. Loimu voitti ottelun lähinnä maajoukkuehakkuri Sebastian Pozo Hernandezin suuren panoksen kautta, mutta Tähden poikien hyvä peli-ilme ja kasvoilla myös ottelun päätyttyä viihtynyt hymy jättivät Raisioon positiivisen kuvan Parkkivuoren nuorista sotureista. Kotimatkalla Kebab-ravintolassa juttu lensi jo vanhaan malliin. C-poikien repaleinen kausi tulee päättymään sijoitusturnaukseen sijoista 13–18.

Tähden C-pojat lounaisen alueen nelosiksi

Retsi Poikosen virittämä Tähden C-poikien (s. 2002–2003) lentopallojoukkue matkaili lauantaina 11.3. Maskuun, jossa ratkottiin ikäluokan lounaisen Suomen aluemestaruus. Turnaus oli tarkoitus pelata seitsemän alueen parhaan joukkueen kesken, mutta tuttu naapuri Virtain Veikot joutui sairastapausten vuoksi luopumaan osallistumisestaan jo ennen pelipäivää.

Tähti aloitti alkulohkonsa vauhdikkaasti. Räväkällä hyökkäyspelillä ja kieroilla syötöillä riisuttiin aseista Salon Viesti, jolle tällä kaudella on SM-sarjassa ehditty kärsimään kaksi tappiota ja saavuttamaan yksi voitto. Suoralla 2–0 voitolla varmistui jo paikka välieriin ja turnauksen neljän parhaan joukkoon. Toisessa alkusarjan ottelussa turnauksen ennakkosuosikki, kotijoukkue Maskun Kataja oli selkeästi Tähteä edellä ja vei ottelun suoraan 2–0.

Välierässä kohdattiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa tasokas Vammalan Lentopallo. Tähden hyvä vire kesti vain puoli erää. Johtoasema 11–9 vaihtui selkeään erätappioon ja ”samoilla lämpöisillä” meni myös toinen erä Sastamalaan. Tähden tie vei pronssiotteluun, jonne valahti myös yllättäen Raision Loimulle oman välieränsä hävinnyt kotijoukkue Kataja.

Päivän toinen otatus Tähden ja Katajan välillä kulki jokseenkin alkusarjasta tutun kaavan mukaan; kun Tähti teki pisteen, oli Masku onnistunut tekemään jo kaksi. Himmeimmät mitalit siirtyivät kotijoukkueen palkintokaappiin ja Parkkivuoren kasvateille matkamuistoksi jäi kunniakas neljäs sija.

AM-finaalitunnelmaa oli haistelemassa C-poikajoukkueen koko tämänhetkinen kahdeksan hengen vahvuus; Juho Yläjärvi, Antti Periviita, Ville Mäenpää, Tuomas Kopare, Aapo Kolhinen, Joona Eteläsalo, Miko Saarinen (s. 2004) ja D-tyttövahvistus Laura Yläjärvi (s. 2005). Sikermän kausi jatkuu ensi lauantaina Raisiossa pelattavassa SM-välieräturnauksessa.

C-pojat voiton makuun Alahärmässä

Puoli talvea sairastumisista ja erilaisista vammoista kärsinyt Tähden C-poikajoukkue pääsi vihdoin Alahärmässä 4.2. kokeilemaan kuntoaan normaalivahvuudessa. Joukkueenjohdon onnistunut ratkaisu oli aloittaa turnausmatka jo perjantaina reitin varrelle sopivasti osuneelta Kuortaneen urheiluopistolta, jossa joukkue majoittui ja piti iltaharjoitukset.

Lauantaina Alahärmän saliin asteli hyväntuulinen joukkue, joka sai pienen alkujäykkyyden jälkeen pelin pyörimään isäntäjoukkue Alahärmän Kisaa vastaan. Ensimmäisen erän alku oli tasaista puurtamista, mutta piste pisteeltä Tähti kiri eroa isäntiin. Toisen erän alkua hallitsi Alahärmä, mutta tilanteessa 14–14 Tähti sai vauhdin päälle ja otti iloisen 0–2 (17–25, 20–25) voiton.

Toiseksi vastaan tullut Kempele oli tuttu jo Tähden kotiturnauksesta. Voitettavissa ollut Kempele vei tuolloin voiton Tähden omilla virheillä. Tälläkin kertaa ensimmäinen erä oli hankala Tähdelle. Kempeleen aloitussyöttöjä ei saatu nousemaan kunnolla. Vaikka Tähti onnistui jo kuromaan Kempeleen etumatkan tasapisteiksi 17-17, vei Kempele lopulta erän pistein 25-19.

Toisen erän alussa pitkään vaivanneen flunssan jälkeen hienoon pelivireeseen toipunut Aapo Kolhinen ylsi kauden parhaaseen esitykseensä: tuloksena oli huikeat 13 peräkkäistä syöttöpistettä. Kempele ei saanut Aapon syöttöjä nousemaan, ja jos saikin, hoiteli Tähti pallot hienoilla hyökkäyksillä vastustajan kenttään. Kun myös passarina pelannut Ville Mäenpää onnistui hyvin syötöissään, oli erä pian ohi lukemin 25–8. Kempele oli aivan vastaantulija tässä erässä.

Kolmannessa erässä Aapo repäisi syötöillään jälleen 5–0 johdon heti alussa. Kun Kempele sai vihdoin pelirytmistä kiinni, varmisteli Laura Yläjärvi vielä hyvillä syötöllään Tähden voittoa repimällä eron kahdeksaan pisteeseen. Näin koko ottelu päättyi Tähdelle 2–1 (19–25, 25–8, 15–7).

Päivän viimeiseen otteluun Raision Loimua vastaan paukut olivatkin loppu. Kahdella voitolla Tähti oli varmistanut itselleen mieluisan välierälohkon, ja ottelussa Loimua vastaan oli kyse ”vain” turnausvoitosta. Ensimmäisessä erässä Tähti antoi vielä vähän vastusta Loimulle, joka myös teki paljon virheitä. Toisessa erässä Tähti antautui täysin. Loimun hurjat syötöt ja hyökkäykset jäivät auttamatta Tähden kenttään, Loppunumerot 0–2 (19–25, 8–25) kertovat pelistä kaiken oleellisen.

Kaiken kaikkiaan turnauksesta jäi kuitenkin hyvä maku. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Tähti sai pelata ehyen turnauksen jotakuinkin terveellä joukkueella, jonka otteissa näkyi taas vanhaa peli-iloa. Alahärmässä Tähden pelipaitaa kantoivat Aapo Kolhinen, Tuomas Kopare, Ville Mäenpää, Antti Periviita, Miko Saarinen, Joona Eteläsalo sekä Juho Yläjärvi ja pelipaikkansa joukkueessa lunastanut D-tyttö Laura Yläjärvi.

Rikkinäisen joukkueen rikkinäinen kotiturnaus

C-poikien SM-sarjan B-poolin turnaus iskettiin pakettiin Tähden kotisalissa Parkkivuoressa. Kotijoukkue teki eräänlaisen ennätyksen raapiessaan kasaan seitsemän peluria, joista ainoastaan kolmen turnaukseen valmistautumiseen ei sisältynyt tunnettua ibuprofeiinia sisältävää käsikauppalääkettä. Erilaiset teippaukset värittivät lisäksi usean pelurin otteluvarustusta.

Valmentaja Reijo Poikonen marssitti turnaukseen seitsemän erilailla kokoon parsittua peluria. Miko Saarisen matkaillessa ja Onni Salosen miettiessä peliuransa jatkoa Ville Mäenpää, Juho Yläjärvi, Antti Periviita, Aapo Kolhinen, Tuomas Kopare ja Joona Eteläsalo saivat avukseen seuran nuoremmista D-tytöistä Laura ”Juhonsisko” Yläjärven.

Ensimmäisessä ottelussa tuttua kilpakumppania Virtain Veikkoja haastettiin kunnialla, vaikka tappiolukemat 0–2 (23–25, 23–25) jäivätkin valotaululle loppuvihellyksen soidessa. Kummaltakaan joukkueelta ei aivan parasta nähty, liekö pelurit vuosien varrelta liian tuttuja toisilleen?

Toisessa pelissä Tähden armoton virhesuma Napapiirin Pallokettuja vastaan suorastaan tarjosi pisteet kaukaiselle vieraalle 0–2 (19–25, 20–25). Tässä pelissä kumpikin joukkue teki paljon enemmän pisteitä vastustajalle kuin itselleen. Tähdeltä ottelu oli kauden pohjanoteeraus.

Kolmanteen taistoon lähdettäessä joukkuetta kiusaavat moninaiset vaivat sitten selättivät Tähden jo lähtöruutuun. Yksi teipeillä turnaukseen kasattu peluri joutui luopumaan jo ennen alkuverryttelyä. Syynä oli NHL-termein ”alavartalovamma.” Kun toinen, flunssan runtelema pelimies horjui erän alkupuolella penkille ja kyydin saattelemana kotisänkyyn, oli jäljellä enää viisi soturia.

Onneksi uudet säännöt antavat luvan jatkaa turnauksen loppuun vajaalla pelaten, joten Salon Viestille ei jouduttu luovutusvoittoa antamaan. Pilke silmäkulmassa ja hyvällä huumorilla, ensimmäisen kerran tässä turnauksessa, pelaten viisikko Yläjärvi x 2, Kopare, Periviita ja Eteläsalo onnistui kiusaamaan Viestiä sen verran, että loppulukemat olivat olosuhteet huomioiden kunnialliset 0–2 (16–25, 17–25).

Virrat ja Rovaniemi nousivat valtakunnan eliittiin A-pooliin, Salon Viesti jatkaa B-poolissa ja Tähden seuraavat mittelöt käydään C-poolissa, eli SM-sarjan sijoilla 9-12. Kolmen viikon päästä koittavaan turnaukseen Tähden tärkein tavoite on saada jalkeille mahdollisimman terve joukkue. On harmillista, että jo etukäteen vähäväkinen ryhmä on kohdannut pienellä aikaa monenlaista vastoinkäymistä. Jonkun viisauden mukaan ne kuitenkin vahvistavat, mikä jää loppukauden aikana nähtäväksi.

C-poikien kärki koolla, Tähdelle voitto ja kaksi tappiota

Vuoden viimeiset C-ikäisten SM-sarjaturnaukset pelattiin joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Poikien neljän kärjen A-pooli ja jatkoasemat ensi vuodelle iskettiin pakettiin Salossa. Tähti matkusti turnaukseen epävarmoissa tunnelmissa useamman pelurin potiessa tauteja ja perinteisiä lajivammoja.

Sääntöjen mahdollistama yhden yli-ikäisen pelaajan optio käytettiin hyväksi B-ikäisen Oskari Lehtosen vahvistaessa nuorempiaan. Onni Salosen jäätyä kuumeisena kotiin pelipaidan pukivat Oskarin lisäksi Juho Yläjärvi, Ville Mäenpää, Antti Periviita, Aapo Kolhinen, Tuomas Kopare, Joona Eteläsalo ja Miko Saarinen.

Avausottelussa hallitseva Suomen mestari LuomuWolley Kiuruvedeltä kohdattiin tällä kaudella toistamiseen. Edellisen kohtaamisen tapaan Savoon kerätty ”dreamteam” pieksi Tähden täysin vastustamattomasti. Aikuismaiset hyppysyötöt ja moukarilyönnit puhkoivat Tähden kentän ja pöytäkirjoihin merkittiin paljon puhuvat numerot 0-2 (9-25, 9-25). Ainoa puolustus Tähdelle on, että kauden mittaan muutkin joukkueet ovat saaneet jokseenkin samankaltaisen käsittelyn.

Toisessa ottelussa vastassa oli ehkä Suomen toiseksi paras sikermä, Maskun Kataja. ”Vaahtosammuttimen kokoisista” yhdessä harjoitellut tiivis ryhmittymä on kurittanut Tähteä vuosien varrella monta kertaa. Ottelun ensimmäinen erä ei noussut tasoltaan kovin korkealle. Tähti pysyi hyvin matkassa viidentoista pisteen nurkille, mutta erän lopussa Masku oli selvästi terävämpi ja vei sen 17-25. Toisessa erässä Tähden peli kulki mallikkaasti ja erävoiton huulille päästiin hyvällä pelillä. Johtoasemassa 23-17 iski kuitenkin ilmeisesti klassinen tuska erän ”tappamisesta” ja kaveri kuittasi voiton 25-27 ja ottelun 0-2.

Kolmas taisto isäntäjoukkue Salon Viestiä vastaan sujui Tähdeltä iloisissa merkeissä. Ensimmäisessä erässä käännettiin vastustajan 15-20 johto erävoitoksi 25-23 vaikeilla aloituksilla ja rohkeilla hyökkäyksillä. Toinen erä eteni puoliväliin lähes tasatahtiin, jonka jälkeen Tähti hankki pienen etumatkan. Tällä kertaa Reijo Poikosen suojattien ote piti maaliin saakka ja vuosi päätettiin iloiseen voittoon 2-0 (25-23, 25-21). Samalla kuitattiin Salolle Parkkivuoressa edellisessä turnauksessa kärsitty tappio.

C-poikien seuraava ottelutapahtuma on Kangasalla järjestettävä loppiaisturnaus. Tämän vuoden osalta pelit on pelattu ja joukkue toivottaa matkassa mukana olleille iloista joulua.

Tähden C-pojat Suomen kärkinelikkoon

Hyvin vaihtelevissa merkeissä sujui Reijo Poikosen luotsaaman Tähden C-poikien kotiturnaus Parkkivuoren urheilutalolla lauantaina 12.11. SM-sarjan sijoja 5–8 tarkoittava B-pooli alkoi kotijoukkueen osalta ottelulla Loimaan Jankkoa vastaan. Tähti onnistui toistamaan kolmen viikon takaisen voittonsa Loimaasta suoraan kahdessa erässä (25–21, 25–22).

Toinen ottelu kaukaista vierasta Kempeleen Lentopalloa vastaan oli tyyppiesimerkki ns. vuoristorataottelusta. Ensimmäisen erän alku oli Tähden hallintaa, kunnes peli jäätyi ja erä luiskahti pohjoiseen 19–25. Toinen erä oli selkeästi Tähden, eränumerot 25–16 olisivat lopun herpaantumisesta johtuen voineet olla selvemmätkin. Kolmas erä eteni tasaisesti ja kääntyi lopulta niukimmalla mahdollisella erolla vieraille 15-13 ja ottelu pohjoisen pojille 2-1.

Kun Loimaa voitti Kempeleen suoraan 2-0, oli ennen viimeistä ottelua selvillä, että puhtaan pelin Salon Viesti ja kotijoukkue Tähti kuittaavat lohkon kaksi kärkisijaa ja nousun SM-sarjan A-pooliin. Loimaa jatkaa B-poolissa ja Kempele hakee vauhtia C-poolista.

Päivän päätösottelussa pelattiin turnausvoitosta Viestin ja Tähden kesken. Vaiherikkaan ottelun voitti Salo 2–1, joten sille poolin voitto ja Tähdelle kakkossija. Seuraava A-pooli pelataan kolmen viikon päästä Salossa ja sinne saapuvat Tähden ja Viestin lisäksi hallitseva Suomen mestari Kiuruveden LuomuWolley sekä Maskun Kataja.

A-poolinousun takuumiehinä häärivät Ville Mäenpää, Antti Periviita, Juho Yläjärvi, Onni Salonen, Aapo Kolhinen, Tuomas Kopare, Joona Eteläsalo ja Miko Saarinen.

Tähden C-pojille voitto ja kaksi tappiota

Vuosina 2002 ja 2003 syntyneiden poikien lentopallon SM-sarjassa pelattiin ensimmäinen poolikierros lauantaina 22.10. Tasoturnauksista valtakunnan A-pooliin olivat Tähden lisäksi seuloutuneet turnauksen isäntäjoukkue Kiuruveden LuomuWolley, Maskun Kataja sekä Loimaan Jankko. Usean sadan kilometrin säteeltä pelaajansa kerännyt LuoWo oli viime keväänä 2001-2002 ikäluokan Suomen mestari ja on suurin suosikki myös tämän kauden kultamitalistiksi.

Maskun Kataja puolestaan on hallinnut Suomessa tämän 2002-2003 vuosikerran aiempia kausia suvereenisti. Tässä ikäluokassa Katajan joukkue oli ennen lauantaita hävinnyt kaikkina vuosina ainoastaan yhden ottelun. Kolmas vastus, Loimaan Jankko on poikalentopallossa laadukasta juniorityötä tekevä seura, jonka joukkueet ovat aina hankalia vastustajia.

Tähden päivä alkoi Suomen mestarin kohtaamisella. Vaikka Tähden joukkue taisteli ja teki minkä pystyi, oli vastustajan materiaaliylivoima selkeän voiton tae. Tappio Tähdelle 0-2 (9-25, 14-25). Toisessa koitoksessa Loimaan Jankkoa vastaan Tähti pelasi hyvällä itseluottamuksella ja nappasi maistuvan 2-0 (25-22, 27-25) taisteluvoiton oltuaan toisessa erässä jo kuuden pisteen takaa-ajoasemassa.

Kolmannessa ottelussa Maskun Katajalla onnistui ensimmäisessä erässä kaikki ja Tähdellä ei mikään. Pikatahtia meni erä länsirannikolle rumin luvuin 25-6. Murskavoiton jälkeen tapahtui lentopallo-ottelussa usein nähty ilmiö. Voittaneella joukkueella ote löystyi, virheiden määrä kasvoi ja samalla vastustaja huomasi mahdollisuutensa. Erikoinen toinen erä, jossa Tähdellä oli peräti seitsemän eräpalloa viedä ottelu kolmanteen erään. Kun tilaisuudet toisensa jälkeen jäivät hyödyntämättä, kääntyi erä lukemiin 25-27 ja ottelu lopulta Maskun Katajalle 2-0.

Tähden sijoitus turnauksessa oli kolmas ja kausi jatkuu kolmen viikon kuluttua kotisalissa Vilppulassa. Tuolloin pelataan SM-sarjan sijoja 5-8 tarkoittava B-poolin turnaus, jossa vieraiksi saapuvat Kempeleen Lentopallo, Salon Viesti ja Loimaan Jankko. Kiuruveden turnauksen voitto jäi kotijoukkueelle, joka siis pitää tällä hetkellä hallussaan valtakunnan rankingin ykkössijaa.

Reijo Poikosen valmentamassa Tähden C-poikajoukkueessa pelaavat Juho Yläjärvi, Ville Mäenpää, Antti Periviita, Onni Salonen, Tuomas Kopare, Aapo Kolhinen, Joona Eteläsalo sekä Miko Saarinen.

Tähden C-pojat voitoilla SM-sarjaan

C-ikäisten valtakunnallinen lentopallosarja käynnistyi lokakuun ensimmäisenä päivänä. Konkarivalmentaja Reijo Poikonen johdatti Tähden kahdeksan nuorta urhoa tasonmittausturnaukseen Korpilahdelle. Tiedossa oli, että neljän joukkueen turnauksen voittajalle on tarjolla suora paikka SM-sarjan A-pooliin.

Ensimmäisenä kantona Vilppulan kaskessa oli naapuriseura Oriveden Ponnistus. Nihkeästä alusta huolimatta ottelu iskettiin Tähdelle selkeästi 2-0 (25-11, 25-11). Toisessa koitoksessa JyväsLentis harasi ensimmäisessä erässä pontevasti vastaan, mutta hävisi erän 25-21. Toisessa erässä pelattiin lähes yhtä maalia Tähden määrätessä tahdin, 25-10 ja ottelu kotiin 2-0.

Ennen päivän kolmatta ja viimeistä ottelua oli jo selvää, että turnausvoitto ja himoittu paikka SM-sarjaan oli varma. Hieman herpaantuneesta peliotteesta huolimatta Tähden rutiini riitti suoraan 2-0 –voittoon (25-15, 25-13) isäntäjoukkue Korpilahden Pyrinnöstä.

Voittojen takuumiehinä häärivät keskitorjujat Juho Yläjärvi, Tuomas Kopare ja Onni Salonen, yleispelaajat Ville Mäenpää, Aapo Kolhinen ja Joona Eteläsalo, passipelin hienosti hoitanut Antti Periviita ja rohkeasti hyökännyt vasta D-ikäinen hakkuri Miko Saarinen.

Tähden C-pojat jatkavat kauttaan seuraavaksi maamme valioiden joukossa todennäköisesti viime vuoden Suomen mestarin Kiuruveden LuomuWolleyn kotisalissa. Turnaus pelataan 22.10.