A-pojilla ranskalainen visiitti A-pooliin

Tynkäturnauksesta ei Tähti-voittoja

Tähden A-poikajoukkue matkasi kapealla rosterilla Saloon marraskuun viimeisenä lauantaina. Neljän joukkueen turnaus supistui jo etukäteen kolmen ryhmän koitokseksi Keimolan Kaiun jouduttua jättämään turnauksen väliin.

Tähti notkahti ensimmäisessä ottelussaan Alahärmän Kisaa vastaan. Viimeksi Tähden käsittelyssä taipunut Kisa oli tällä kertaa selkeästi edellä haparoiden pelannutta vilppulalaisryhmää. Suora 3-0 (25-20, 25-18, 25-15) Pohjanmaalle. Kun kotijoukkue Salon Viesti oli päivän avausottelussa nuijinut Alahärmän tylysti 3-0, olivat Tähden menestysmahdollisuudet varsin ohuen oljenkorren varassa.

Tähti tuli kovaa Viestiä vastaan hyvällä asenteella ja onnistuikin puristelemaan salolaisia varsin kelvollisesti. Tähti taipui tappioon 0-3 (18-25, 22-25, 13-25), mutta esitti hyvän ryhtiliikkeen ensimmäisen ottelun rämpimisen jälkeen, lukuun ottamatta lopun notkahdusta.

Parin pelimannin potiessa kotona vammojaan, oli Salmijärvi-Laaksin orkesteri keikalla kokoonpanossa Oskari Lehtonen, Eetu Ahonen, Olli ja Aapo Kolhinen, Henri Strengell, Tuomas Kopare, Joona Eteläsalo ja Aku Salomaa.

Koronan kurittaessa palloilusarjoja, on myös A-poikien kauden jatko sankan usvan peitossa. Tähti putosi luopuneen Keimolan Kaiun kanssa B-pooliin, jossa seuraavalla kierroksella kamppailevat myös Virtain Veikot ja Vammalan Lentopallo, jos kamppailevat... Ottelupäivää ei taida tietää edes Joulupukki…

 

Toimintaamme tukevat: