Tähden C2-tytöt haki poolin nousun Pohjanmaalta


Vuoden harmaimpana päivänä 14.11 Tähden C2-tytöt matkasivat jälleen Pohjanmaalle Isokyröön.

Päivän ensimmäinen peli oli Kurikan Ryhtiä vastaan,joka oli viime kerralla selätetty. Nyt kurikka lähtikin hakemaan revanssia siinä onnistuen. Tuttuun tapaan Tähden ensimmäinen peli lähti liikkeelle nihkeästi. Alku oli täynnä virheitä, hermoilua, jännitystä ja hätäilyä ja vastustaja pääsi karkumatkalle. Onneksi jo puolessa välissä erää Tähti ryhdistäytyi ja alkoi kirimään vastusta kiinni. Nousu ei kuitenkaan riittänyt, Kurikka vei erän 25-21. Toisessa erässä oli Tähdellä puolustus vaikeuksia, eikä hyökkäystä päästy sen vuoksi rakentamaan. Aikalisältä saatiin kuitenkin korjaus tilanteeseen ja Tähti alkoi napsimaan pisteitä hyvillä hyökkäyksillä sekä vahvoilla syötöillä. Erä Tähdelle 25-23.
Kolmannessa erässä hyvä hyökkäys-ja syöttötehoilu jatkui ja näyttikin jo siltä että Tähti vie voiton.
Vastustaja sai kuitenkin hengen päälle joka horjutti Tähden uskoa ja kurikka vei tasaisen erän 15-11. Peli KuRylle 2-1.

Päivän toinen peli oli emäntäjoukkue Kyrön Voimaa vastaan. Alkuun nähtiin tasaista peliä pitkine palloralleineen. Pelin edetessä Tähti näytti kuitenkin vahvoja esityksiä ollen selvästi parempi vieden erän 25-13. Toiseen erään lähdettiinkin liian takki auki ja Kyrö meni 20-10 johtoon. Aikalisällä korjattiin asennetta, ja kavennettiinkin jo tilannetta 22-16 asti tarkalla pelaamisella. Kiri ei kuitenkaan riittänyt ja erä vastustajalle 25-17.
Tämäkin peli meni kolmanteen erään ja Tähti sai hienon alun mennen 7-0 johtoon vahvoilla syötöillä. Vastustaja ei antanut kuitenkaan periksi päästen tasoihin ja loppuerä olikin trilleriä. Tähti jaksoi kuitenkin painaa vieden erän 15-13 ja peli Tähdelle 2-1.
Päivän viimeinen peli oli Ylihärmän Junkkareita vastaan. Peliin sisältyi niin omia kuin vastustajan syöttövirheitä, mutta aikalisällä pystyttiin oma syöttö saamaan kuntoon. Sen jälkeen syötöt olikin ajoittain myrkkyä vastustajalle eikä Junkkarit saaneet palloa nousemaan. Erä tähdelle selvästi 25-14. Toinen erä olikin sitten Tähden juhlaa, syöttö toimi, passari pelaaminen kehittyy isoin harppauksin ja hyökkäysvoimaakin löytyy. Vaikka vastustaja paransi pelaamistaan,tähti taisteli itselleen ylivoimaisen voiton eräpistein 25-14 ja peli Tähden tytöille 2-0.

Valmennus on tyytyväinen siihen että kuusikko pelaaminen kehittyy koko ajan.  Nähtävissä on myös hienoa yksilökehitystä, mutta myös joukkuepelaamisen eteenpäin menoa. Olemme oppineet myös paineen alla pelaamista, jolla pystytään kääntämään tiukat tilanteet omaksi eduksi. Puolustuspelaaminen vaatii paljon harjoitusta ja siitä taas on hyvä Parkkivuoressa jatkaa.

Tähti reportterina ja kuvaajana Eija.


Pelaamassa Ella Nieminen, Aino Soilunen, Iina ja  Jenna Korpinen, Saana Jatkola, Eeva Huutoniemi ja Jenni Vuokko.
 

Toimintaamme tukevat: