Otteluselostukset

Tähden C2-tytöt tasoturnauksessa Kuokkalan graniitissa
Tähden C2-tytöt haki tuntumaa isolla kentällä 6vs6 pelaamiseen Kuokkalan graniitissa 3.10.

Tyttöjen kaikkien aikojen ensimmäinen 6vs6 peli oli orpoa vastaan. Kuviot olivatkin vielä sekaisin ja jännitys näkyi kaikessa. Orpon isolla kentällä pelaaminen oli kokeneempaa ja tähden yhteispeli oli hukassa. Pelaamattomuus ja koronakevään vaikutus näkyi, mutta jotenkin Tähti pysyi kuitenkin pelissä silti mukana tehden ottelusta äärimmäisen tasaisen. Tähdelle niukka tappio 0-2 erien mennessä tiukoille lukemin 23-25,23-25.

Päivän toisessa pelissä Leppää vastaan Tähti alkoikin jo mukavasti löytämään pelivirettään ja omaa osaamistaan. Ensimmäinen erä alkoi vahvasti, mutta virheiden määrä piti vastustajan tiukasti kannoilla. Toisessa erässä tähti pääsi jo hyökkäämään monipuolisesti mutta vastustajan kentästä ei tyhjää koloa löytynyt. Kolmas erä alkoi lisäksi Lepän vahvoilla syötöillä joita tähti ei meinannut saada nousemaan. Syöttöputki saatiin kuitenkin katkaistua ja tähti alkoi antamaan samalla mitalla,syöttö virheitä ei enää tehty, hyökkäys alkoi puremaan ja puolustus varmentui. Sillä tähti kuittasi voiton 2-1(25-19,21-25,19-17).

Viimeinen peli oli emäntäjoukkue Jyleä vastaan. Niin ikään tasainen peli jatkui, mutta tähti paransi pelaamistaan koko ajan pelin edetessä. Peli kuviot varmistui ja jokainen pelaaja hoiti tonttinsa hienosti. Ajoittain peliä sekoitti hermoilu, mutta voitto silti Tähdelle 2-0(25-17,25-21)
Pelaamassa oli Jenni Vuokko, Eeva Huutoniemi, Ida soilunen, Ella Nieminen, Saana Jatkola, Iina ja Jenna Korpinen, Anni Äijö ja Elli Harsu. Valmentajat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola.

T Suvi
 

Toimintaamme tukevat: