Otteluselostukset

C1-tytöt tasoturnauksessa Virroilla

Viime kauteen verrattuna joukkue on kokenut muutoksia, kun vanhimmat tytöistä siirtyivät a-tyttöihin ja naisiin. Valmentajakin on joukkueeseen vaihtunut. Iiriksen komennossa treenaaminen aloitettiin heti kesäkuussa, kun koronarajoitukset sen sallivat. Iiris onkin laittanut joukkueen pelipaikat ja taktiikat ihan uusiksi.

Ennen kauden alkua päästiin pelaamaan yksi harjoitusottelu OrPon C-tyttöjä vastaan ja tämän ottelu näytti, että kesän treenaaminen ei ollut mennyt hukkaan.

Viimein 3.10 koitti se päivä, kun päästiin pelaamaan pitkän tauon jälkeen. Pelireissuun lähdettiin iloisella mielellä. Ensimmäisenä vastassa oli emäntäjoukkue Virtain Veikot. Eka erä nukuttiin, toka erä pelattiin ja kolmannessa erässä voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Tulos 2-1 Veikoille (25-10, 22-25, 15-4).

Seuraava vastustaja oli Nurmon Jymyn Boom. Tulos selvä 2-0 (25-15, 25-14) Nurmolaisille. Peli oli hyvää, mutta se ei vaan riittänyt. Mainittakoon, että Nurmon tytöillä oli selvästi enemmän ruista ranteissa ja iskulyönnit olivat kovia.

Viimeinen vastus oli Isojoen Urheilijat. Nyt oli Tähden tytöt iskussa ja joukkueista parempi oli selvä pelin alusta loppuun saakka. Tähti vei pelin 2-0 (25-12, 25-21).

Pelien jälkeen valitsimme päivän onnistujat eli Tähdenlennot. He olivat Emma Äijö, Tessa Päivärinta ja Fanni Ritaranta.

Valmentaja Iiris Luoma kehui joukkuetta ajoittain ihan täydellisestä pelistä. Pieniin virheisiin keskitytään tulevissa treeneissä ja seuraavat ottelut pelataan kotiturnauksessa lauantaina 24.10.

Peleissä mukana: Tessa Päivärinta joukkueen kapteenina, Aysel Kar, Alisa Ritola, Tuuli Salonen, Fanni Ritaranta, Emma Äijö ja Mona Mäihäniemi.

Otteluista raportoi joukkueenjohtaja Anne Päivärinta.
 

Toimintaamme tukevat: