E1-tytöt kotiturnauksessa 23.3.

E1-tytöt saivat järjestettäväkseen D-tyttöjen tiikerisarjan välieräturnauksen 23.3.

Luvassa oli neljä peliä, joista kaikista tuloksena 0-2 tappiot. Tuloksista huolimatta tytöt eivät pelanneet huonosti, vaan ajoittain jopa jonkinlaisessa hurmoksessa, haastaen vastustajia tosissaan ja saalistamalla  yksittäisistä eristä kuitenkin yli 20 pistettä. Tyttöjä hieman vaivasi vanha, tuttu vaiva; tiukassa paikassa luottamus omaan tekemiseen horjui ja näin vastustaja pääsi kuittaamaan tiukat erät itselleen.

On hyvä edelleen muistaa, että meidän tytöt ovat nuorempia kuin yksikään vastustajista ja tässä iässä se yhden-kahden vuoden ikäero näkyy.

Valtavasti kokemusta ja hienoja pelillisiä oivalluksia on tytöille tullut kauden aikana. Hienoa nähdä, kuinka se kuuluisa pelisilmäkin on kehittynyt ja palloa toimitetaan verkon yli enemmän suunnitellusti, kuin kauden alussa.

Turnauksessa mukana olivat Ida, Kiia, Alisa, Erica, Siiri, Silja, Anni ja  Elli. Valmennuksesta vastasi tällä kertaa Pia. Kaisa, Anne ja Veera hääräsi, vierailijoiden hyväksynnällä, tällä kertaa tuomareina ja kirjureina.

 

Toimintaamme tukevat: