E1-tytöillä loistava alku kevätkaudelle

Aikalisät olivat launtaina kovassa käytössä. Tähti-OrPo pelistä koitui melkoinen jännitysnäytelmä.
E1-tytöt kävivät pelaamassa D-tyttöjen tiikerisarjaa Orivedellä 12.1. Ohjelmassa oli kolme peliä, joista tytöt ottivat loistavasti kaksi voittoa!

Ensimmäinen peli oli rakasta vastustajaa OrPoa vastaan, joiden kanssa on koko syksy pelattu samoissa lohkoissa ja hävitty suoraan kahdessa erässä. Nyt Tähden tytöillä oli alusta alkaen kova tsemppihenki päällä, eikä vastustajaa kumarreltu yhtään. Kentällä nähtiin hienoja palloja, uhrautuvaa taistelua, paljon onnistumisia sekä iloisia naamoja. Näillä konsteilla OrPo voitettiin 2-0 (27-25, 25-18). Etenkin ensimmäinen erä aiheutti melkoisesti sydämentykytyksiä valmentajilla ja katsomossa, onneksi pelaajilla ei kädet tärissyt.

Toiseen peliin vastaan asettui oman seuran D-tytöt. E1-tytöt olivat ottelun hävinneet jo ennen ensimmäistäkään palloa. Henkinen kantti ei riitä tuttuja, vanhempia tyttöjä vastaan, vaikka hyvin pelaamalla olisi mahdollista vanhemmatkin tytöt haastaa tosissaan. Peli D-tytöille erin 2-0 (25-16, 25-9).

Kolmas peli oli peliuransa vasta aloittanutta KaLea vastaan. Pelistä muodostui hieman yllättäen, todella vaikea. Ehkä vaikutti se, että ennakkoon vastus tiedettiin sellaiseksi, joka olisi mahdollista voittaa. Tytöillä oli hyvä tsemppi päällä, mutta aina välillä unohtui se hyvä pelaaminen ja palloa vaan roiskittiin takaisin toiselle puolelle sen kummemmin miettimättä. Ja takaisin pallo tuli monta kertaa enemmän tai vähemmän tuurilla, verkkonauhan kautta. Voitto kuitenkin Tähdelle erin 2-1 (25-21,21-25,15-6). Toisen erän lopussa tytöt saivat päälle uskomattoman tsempin, tosin pisteiden valossa liian myöhään, mutta tämä tsemppi kantoi onneksi myös koko kolmannen erän.

Syksyn tasoturnauksessa joukkue voitti yhden pelin niukasti, siitä lähtien on hävitty jokainen erä, joten nämä kaksi voittoa maistuvat makeilta! Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin.

Mukana Orivedellä oli koko sakki, eli Ida Saarinen, Kiia Vihinen, Alisa Vierola, Elli Harsu, Erica Anttila, Inka Lahtela, Siiri Juupaluoma, Anni Äijö ja Silja Tuovinen. Valmentajinaan Pia Saarinen ja Anne Harsu, huoltajana Veera Harsu, joukkuetta johtaa Kaisa Vihinen.

 

Toimintaamme tukevat: