Tähden miesten edustusjoukkue kasassa

Vilppulan Tähden miesten edustusjoukkue 2-sarjaan on käytännössä varmistunut.

Tähden joukkueenjohtaja Ahti Laaksi on kesän ajan uurastanut ja kasannut Rauli Salmijärven tulevana talvena valmentamaa miehistöä.

– Tilanne näyttää oikein hyvältä. Saamme kasaan hyvän 2-sarjajoukkueen ihkaomista kasvateista, myhäilee Laaksi.

Ainoat lähtijät ovat liigakentille siirtynyt Voitto Köykkä, joka muuten tämänhetkisen tiedon mukaan pelaisi kuitenkin vielä A-pojissa Tähdessä, ja Turkuun opiskelujen perässä muuttava Arttu Salmijärvi. Viime syksynä sarjan kynnyksellä mukaan tullut kanadalaishakkuri Nathan Murdock ja konkari Antti Leppänoro eivät ole myöskään mukana.

Tähän mennessä nimensä sopimukseen ovat vetäneet viime kauden pelureista Daniel Heinonen, Kalle Hietavala, Lassi Mäntynen, Oskari Marjakoski, Petro Ahvenjärvi, Santeri Salonen ja Sami Valaranta. B-pojista ryhmään liittyvät Oskari Lehtonen ja Olli Kolhinen. Teemu Kaitakari pelaa A-pojissa ja tarvittaessa edustusjoukkueessa. Niko Jokelan kanssa on asiat käytännössä sovittu, mutta nimet puuttuvat vielä paperista. Samoin Lauri Ojalan kanssa keskustelut ovat käynnissä hyvässä hengessä.

Kauden aikana lisävahvistusta otetaan tarvittaessa B-pojista. Joukkueelle ei enää etsitä aktiivisesti uusia pelureita, mutta toki ovet ovat avoinna, jos vielä sopivia pelureita löytyy. Sääntöuutuutenahan ensi kaudella pöytäkirjaan saa kirjoittaa 14 pelaajan nimen.

Petri Köykän jälkeen valmennusvastuuseen palaava Salmijärvi laittoi joukkueen omatoimiseen harjoitteluun heinäkuuksi, ja salille palataan jälleen elokuun alussa. Tässä vaiheessa vielä ei ole tietoa 2-sarjan lopullisesta pelisysteemistä. Sarjan alkua odotetaan Parkkivuoressa kuitenkin luottavaisin mielin.    

 

Toimintaamme tukevat: