Vilppulan Tähti palkitsi kauden päätteeksi

Vilppulan Tähden lentopallokauden päättäjäisiä vietettiin Parkkivuoren urheilutalossa keskiviikkona 16. toukokuuta iloisissa tunnelmissa. Kaikki pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtajat saivat mitalit. Lisäksi joukkueista palkittiin tsempparipelaajia, ja monet kiertopalkinnot vaihtoivat omistajaa.

Tähden kausi oli jälleen menestyksekäs. Siitä mainion yhteenvedon oli tehnyt C-tyttöjen SM-pronssia voittanut Milja Salonen. Joukkue pelasi kauden aikana sekä B- että C-tyttöjen sarjoja. Milja arveli menestyksen avaimiksi joukkueen kovaa taistelutahtoa, hyvää valmennusta sekä mainiota joukkuehenkeä.

– Suurkiitos valmentajille ja joukkueenjohtajalle, jotka ovat kuljettaneet meitä 4 200 kilometriä ympäri Suomen, kuunnelleet matkoilla 51 tuntia meidän juttujamme ja uskoneet kentän laidalla meihin 66 pelin verran, hän kertoi. 

Miljan mukaan taistelutahtoa joukkueelle loivat valmentaja Jari Marjakosken sanat joka pelin alussa: ”Hei tytöt, tilanne on 0–0. Mitään ei ole vielä voitettu”.

Tilaisuuden aluksi Vilppulan R-kauppias Arja Säiniö luovutti yhdessä kampanjapäällikkö Tarmo Kirjosen kanssa Ärrä tekee hyvää -kampanjalla kerätyn tuhannen euron lahjoituksen Vilppulan Tähdelle. Entisenä lentopalloilijana Säiniö kertoi tietävänsä, miten kipeästi junioriurheilussa kaivataan rahaa.

Tsempparipalkinnot:
F-tytöt: Ella Suonpää.
E-tytöt: Elli Harsu, Ida Soilunen ja Siiri Juupaluoma.
E-pojat: Aaron Anttila, Joni Vähäsalo.
D-tytöt: Fanni Ritaranta.
D-pojat: Juuso Peippo.
C2-tytöt: Heidi Jokinen.
BC-tytöt: Iiris Luoma.
B-pojat: Oskari Lehtonen.
AB-tytöt: Emilia Valaranta
M1/ A-pojat: Oskari Marjakoski
Roosan pokaalit: Liisa Soimasuo (BC-tytöt) ja Sami Valaranta (M1/A-pojat)
Junnuvalmentaja: Rilla Syrjänen (D-tytöt)
Vuoden valmentaja: Eija Jatkola ja Jari Marjakoski (BC-tytöt)
Vuoden joukkueenjohtaja: Satu Heikkilä (BC-tytöt)
Ahtin ja Retsin pytty: Satu Heikkilä (BC-tytöt)
Rahastonhoitaja Pirkko Räikköselle muistaminen.

Katso lisää kuvia päättäjäisistä tästä linkistä.
 

Toimintaamme tukevat: