Rauli Salmijärvi palaa Tähden edustuksen peräsimeen

Tuttuun ratkaisuun päädyttiin Vilppulan Tähdessä, kun kokenut Rauli Salmijärvi palaa edustusjoukkueen ruoriin. Edelliskaudella 1-sarjassa ja Tähdessä valmennuspestiä hoitanut Petri Köykkä ilmoitti heti A-poikien lopputurnauksen jälkeen siirtyvänsä vetämään henkeä lentisympyröistä.

”Pepelle” iso kiitos ja hatunnosto kuluneen kauden työstä, ja miehelle ovat ovet aina avoinna Parkkivuoren salille, mikäli vain into syttyy uudelleen, kommentoidaan Tähdestä Köykän lopettamispäätöstä.

Salmijärvi on tulevana talvena vastuuvalmentaja 2-sarjassa pelaavassa edustusjoukkueessa, A-pojissa ja B-pojissa. Savotta on kova, mutta ratkaisua helpottaa se, että pelurit ovat osittain samoissa joukkueissa. Salmijärven ympärille rakennetaan taustaryhmä, joka mahdollistaa toiminnan läpiviemisen. Samalla syntyi erittäin mielenkiintoinen yhteistyö naapuriseura Oriveden Ponnistuksen kanssa, sillä B-poikien joukkue on käytännössä Tähden lipun alla pelaava seurojen yhteisjoukkue.

Toinen iso lentopallouutinen on Voitto Köykän, toki odotettu, sopimus liigajoukkue Akaa-Volleyn kanssa. Suomen lahjakkaimpien liberoiden eliittiin kuuluva Köykkä muuttaa Akaaseen ja vahvistaa asemaansa liigakartalla. Toiveissa toki on, että Köykkä nähtäisiin ensi kaudella Tähden A-poikien tutussa pelipaidassa sillioin, kun liigakiireiltään joutaa.

Akaa-Volleyn managerina häärivä Risto Lahti on Tähti-taustainen henkilö. Yhteistyön laajentamisesta on jo seurojen välillä sovittu. Näkyvin tapahtuma tulee olemaan elo-syyskuun taitteessa, kun liigaan valmistautuva Akaa-Volley tulee ”Voten” johdolla pelaamaan yhden harjoitusottelun Parkkivuoreen. Ajankohta ja vastustaja selviävät myöhemmin, eli kannattaa olla kuulolla. 


 

Toimintaamme tukevat: