Tähden A-poikien tie Suomen mestariksi

A-poikien SM-lopputurnauksessa 2017 Vilppulan Tähden pojat löivät kertalaakilla palasiksi monta olettamusta. Lopputurnauksessa joukkueen tarinassa on käytännössä kaikki Rocky-elokuvasarjan kliseet. Tähdellä on joukkue, jonka keskipituus on 184,5 senttiä ja finaalin päättyessä kuusikon keskimitta oli 182,3 senttiä. All starsiin valitusta kolmesta Tähden pelaajasta pisimmät olivat 183-senttisiä.

Samalla tuli todistettua sekin, että lentopallo on yhä edelleen peli. Pelit voidaan voittaa vain pelaamalla. Kaikki muut asiat ovat sitten loppusuoralla vain apuvälineitä pelaamiselle. Lopputurnauksessa yleisöä riitti kaikkiin otteluihin ja loppuottelussa Parkkivuoren urheilutalolla oli paikalla yli 600 katsojaa. Taisi olla A-poikien finaalien uusi yleisöennätys – ainakin nykysääntöjen aikaan. Striimin takana ottelua seurasi 1234 silmäparia. Maanantai-aamuun mennessä pelkästään Tähden sivujen jaetun mestaruusjutun oli nähnyt yli 26 000 ihmistä.

  • Vilppulan Tähden A-pojat - Omaa tietä mestariksi! (pdf, 3488 KB)
    Tämä ei ole tarina oikeasta ja väärästä. Ei totuudesta ja valheesta. Tämä on tarina, jossa asiat toteutetaan eri tavalla. Tarina, jossa uskotaan itseen ja omaan tekemiseen. Tarina, jossa oletukset murretaan työllä. Tämä tarina ei ole päätepiste. Tämä on pilkku, jonka jälkeen tarina jatkuu. Nautinnollisia lukuhetkiä! 
 

Toimintaamme tukevat: