Uutispläjäyksiä

Tänne yritetään kirjailla pikku kuulumisia kauden varrelta

(14.11.2022) Laihialla käytiin kuittaamassa Vaasan Kiistolle kärsitty kotitappio. Pitkän kaavan mukaan mentiin taas. Täydet viisi erää ja monenlaista mahtui matkaan. Ensimmäinen setti onnistuttiin hukkaamaan 15-10 johdosta ja viimeinen saatiin vielä 10-4 tilanteesta jännittäväksi. Voitto taskussa kuitenkin kotimatkalle, keskimäärin on mukavampi voittaa kuin hävitä.... Niin, ja sitä monenlaista. Late väänsi nilkkansa ja Aapo unohti pelikamansa kotiin. Ensimmäisestä selviää toivottavasti säikähdyksellä + Buranalla ja toisesta sakoilla... Toivottavasti otteluvalmentaja Ahti ei ehtinyt käyttää kaikkia kylmäpusseja omaan polveensa ennen Laten nilkan muljahdusta. Näillä mennään ja Savossa jatketaan!

(25.10.2022) Taululle 3-0 ja voitolla yöhön soimaan! Pinnat jäivät Tähdelle, maistuivat sekä joukkueelle ja hyvin tukeneelle kotiyleisölle. Lassi heitteli ensimmäiset passinsa virallisessa pelissä miesmuistiin ja tällä kertaa Petro liberoi palloja Lassille nakeltavaksi. Hyvin toimi. Muut sitten hoitivat palloja riittävän tehokkaasti joko vastustajan kenttään tai käsistä kelloon. Niin yksinkertaista on lentopallo! Erityismaininta vielä Vilille, jonka koskiessa verkolla palloon kaikki muuttui kullaksi. Parin viikon päästä sitten Outokumpu kotona tuplana. Sekä lauantaina että sunnuntaina tärähtää kärkimatsien merkeissä. Tervetuloa!

(18.10.2022) Tosi pitkän kaavan kautta mentiin Kiiston kanssa. Nuoruus oli lopussa valttia ja viisieräisen voitto matkasi Vaasaan. Sunnuntaina saadaan Parkkivuoressa maistaa savolaista kieroutta. Puijo Wolley on pelannut vasta yhden ottelun, joten Joona Eteläsalon scouttaustehtävä on haastava. Se on kuitenkin varmaa, että viimeisen pisteen saava joukkue voittaa ottelun! Toivottavasti kannustus ja tunnelma on vähintään viime pelin tasolla.

(6.10.2022) Pohjois-Karjala on nähty... Sunnuntaina korkataan Parkkivuoren sininen lattia ja kohdataan Vaasan Kiisto. Vastuksesta tiedetään, että on nuori ja nälkäinen.

Lentopallo on parasta paikan päällä! Tule sinäkin Parkkivuoreen näkemään uudistunut Tähti-miehistö. Teemana tälle kaudelle on "tosissaan, mutta ei liian vakavasti."

Sunnuntaina 9.10. klo 16 viheltää tuomarin pilli...

 

Toimintaamme tukevat: