C1-tytöt voitokkaina B-ikäisten tasoturnauksessa.

Tähden C1-tytöt taistelivat itselleen turnausvoiton b-ikäisten tasoturnauksessa Tampereella 9.10.21.

Päivä alkoi pelillä Jankkoa vastaan ja se käynnistyikin heti alkuun mukavalla rytmillä. Peli oli liikkuvaa pallon pysyessä ilmassa pitkien pallorallien ajan. Ratkaisupallot on edelleen Tähden haaste, joten tasainen erä vastustajalle 25-20. Toiseen erään vastustaja lähti vielä terävämmin liikkeelle eikä oma puolustuspeli ollut kunnossa. Noston kanssa oli suuria vaikeuksia. Omaa asennetta muuttamalla pelin puolivälissä tilanne kuitenkin muuttui, puolustus parani ja hyökkäys saatiin rohkeammaksi. Tähti teki hurjan nousun erän lopussa vieden erän itselleen 25-23. Kolmas erä alkoi jännityksen sekaisisa tunnelmissa. Vastustaja pelasi selkeän vahvaa peliä. Tuntui jo että peli on menetetty, mutta taas kerran Tähti ryhdistäytyi ja alkoi kuromaan etumatkaa kiinni. Erän lopussa olikin jo niin  hyvä henki ja tekemisen meininki, että Tähti vei pisteet itselleen 15-13. Jännittävä peli omiin nimiin 2-1.


Seuraavaksi vastaan tuli VU. Ensimmäinen erä alkoi takkuisesti. VU oli kovatasoinen joukkue. Omia virheitä tehtiin joka osa-alueella. Mutta niinkuin päivän ensimmäisessäkin pelissä, Tähti pystyi taas tilanteen korjaamaan pysyen kyydissä mukana. Vaikka loppuerä oli nousujohteinen, ei se riittänyt saamaan vastusta kiinni. Erä VU:lle 25-23. Toinen erä alkoi paremmissa merkeissä ja oma peli kulki ajoittain loistavasti. Vastustajan hyökkäys oli väkevä, mutta Tähden puolustus parani pelin edetessä. Erästä muodostuikin jälleen yksi nitropeli, josta Tähti taisteli voiton 25-23. Jännitysnäytelmä jatkui kolmanteen erään. Oma peli oli ajoittain rohkeaa, johon ollaan pyritty. Uskallettiin jo ratkaista palloja eikä enää ujosteltu. Hieno erä itselle 15-13 ja peli Tähdelle 2-1.

Viimeinen peli oli emäntä joukkue Kalea vastaan. Ensimmäinen erä oli Tähden hallinnassa, mm. kovien syöttöjen ansiosta. Erä ylivoimaisesti itselle 25-10. Toinen erä niinkään alkoi vahvasti, mutta vastustaja pysyi nyt paremmin kyydissä mukana. Omia virheitä tehtiin kyllä liikaa, annettiin helppoja pisteitä vastustajalle. Voitto kuitenkin erästä 25-17 ja voitto kotiin 2-0.


 

Toimintaamme tukevat: