C1-tytöille turnausvoitto Hämeenlinnasta

C1-tytöt matkasivat 14.11 turnaukseen Hämeenlinnaan. Vastaanotto Loimua Areenalla oli lupaava, sillä meitä vastassa ollut Areenan vahtimestari ilmoitti varanneensa meille pukuhuoneen numero 1, koska tiesi, että Vilppulasta tulee kovimmat pelaajat. Turnauspäivä oli myös valmentajamme Iiriksen nimipäivä ja päätimme yhteistuumin pelata voitot Iirikselle lahjaksi.

Turnauksen vastustajat tulivat Hämeenlinnasta, Mikkelistä ja Kausalasta.

Päivän ensimmäinen ottelu oli Mikkelin Passareita vastaan. Ensimmäisessä erässä Tähden tytöt olivat vielä vähän jäässä ja hävisivät sen, mutta loppuottelu mentiinkin sitten Tähden komennossa. Ottelu päättyi 2-1 (23-25, 25-18, 15-9).

Seuraavaksi vastaan tuli Kausalan yritys. Vastustaja oli selvästi kokemattomampi ja oikein kunnon peliä ei päässyt syntymään ollenkaan. Erätauolla Iiris tuumasikin, että peli näyttää enemmän 5-vuotiaiden jumppakerholta kuin lentopallolta. Voitto otettiin helposti 2-0 (25-20, 25-16).

Päivän viimeisenä vastaan tuli emäntäjoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerhon Mustat. Tässäkin ottelussa Tähti osoitti olevansa kokeneempi ja johti ottelua lähes koko ajan alusta loppuun saakka. Ottelu Tähdelle 2-0 (25-17, 25-18).

Kotimatkalle lähdettiin siis hymyssä suin. Kyllä se vaan vahtimestari oli oikeassa ja tiesi mistä ne kovimmat pelaajat tulee.

Tähdenlentoina palkittiin
Fanni Ritaranta
Mona Mäihäniemi
Emma Äijö
Mukana lisäksi valmentaja Iiris Luoma ja pelaajat Tessa Päivärinta, Tuuli Salonen, Aysel Kar, Alisa Ritola ja Saara Mäihäniemi.

Raportin kirjoitti joukkueenjohtaja Anne Päivärinta.
 

Toimintaamme tukevat: