C1-tyttöjen kotiturnaus 24.10.

C1-tytöt järjestivät kotiturnauksen 24.10 Mäntän liikuntasalilla. Lentopalloliiton ohjeistuksen mukaan pelit pelattiin tyhjille katsomoille, sillä junnujen peleihin on yleisöltä pääsy kielletty koronan vuoksi. Kannustajien puute ei kuitenkaan joukkuetta haitannut vaan turnauksessa meni nappiin kaikki.

Päivän ensimmäinen vastus tuli Kangasalta, LP Kangasalan Daimit. Tähti aloitti vahvasti ja peli päättyi 2-0 (25-4, 25-20).

Seuraava vastus oli FC-57 Sastamalasta. Tästä ottelusta muotoutuikin päivän paras ottelu. FC:n tytöt olivat jo selvässä pistejohdossa, mutta Tähtitytöt eivät luovuttaneet vaan ottivat piste pisteeltä kiinni, rinnalle, ohi ja voittoon 2-0 (25-18, 25-22). Tämä peli osoitti sen, että luovuttaa ei missään vaiheessa kannata vaan pelata jokainen pallo loppuun asti.

Päivän viimeinen ottelu menikin hyvästä loppuverryttelystä, kun vastaan asettui Supi Volley Tampereelta. Tähti vei ja vieraat vikisi. Lopputulos 2-0 (25-5, 25-12).

Päivän päätteeksi valmentaja Iiris Luoma totesi, että treeneissä opeteltu on mennyt perille ja se näkyi nyt kentällä. Tästä on hyvä jatkaa.

Päivän onnistujia oli koko joukkue valmentajaa myöten. Mainittakoon erikseen vielä taustajoukkoina hääränneet mahtavat tuomarit ja kirjurit. Turnausjärjestelyt saatiin vietyä hienosti läpi kiristyneistä koronaohjeistuksista huolimatta.

Tähdenlennoiksi valittiin
Tessa Päivärinta
Tuuli Salonen
Saara Mäihäniemi
Heidän lisäksi peleissä mukana Aysel Kar, Mona Mäihäniemi, Emma Äijö, Alisa Ritola ja Fanni Ritaranta.

Raportin kirjoitti joukkueenjohtaja Anne Päivärinta
 

Toimintaamme tukevat: