Tähden C2-tytöt Kurikassa.

Tähden C2-tytöt Kurikassa.


24.10 Tähden C2-tytöt lähtivät anivarhain kohti Pohjanmaata, jossa vastassa oli kolme kovaa vastustajaa.

Ensimmäinen peli oli Alajärven Ankkureita vastaan. Varhainen herätyskö oli syynä siihen, että peli lähti tahmeasti käyntiin. Pallo ei noussut, joten ei päästy rakentamaan omaa hyökkäystä. Ankkureiden syötöt oli tosin pahoja. Pelissä pysyttiin kuitenkin kiinni, osin vastustajan virheiden myötä. Toiseen erään Tähti heräsi pelaamaan vahvemmin ja pelivire varmistui. Syöttö virheitä ei tehty ja ajoittain peli kulki varsin mukavasti. Kun Tähti sai hyökkäyksen kulkemaan, myös pisteitä kertyi. Kuitenkin pieni hermoilu ja jännitys näkyi, eikä Tähti saanut Ankkureita nurin. Peli Alajärvelle 2-0(25-15,25-17).


Päivän toinen peli pelattiin emäntäjoukkue Kurikan Ryhtiä vastaan. Tähti lähti syöttämään vahvasti saaden jo 6-1 kaulaa emännistä. Kurikka vastasi kuitenkin samalla mitalla ottaen Tähden kiinni. Peli kulki sitten tasaisesti, mutta Tähden puolustuksessa oli ajoittain paljon puutteita, kun liike oli jumissa. Aikalisä kuitenkin auttoi ja liike parani ja varsinkin Tähden syötöt oli tänään kauden parasta. Peli pysyi tiukkana ja tasaisena, mutta Tähti oli vahvempi vieden pelin hienolla pelillä 2-0(25-22,25-21).

Viimeisin peli oli Nurmon Jymyä vastaan. Jymyn arveltiin olevan kova vastus ja arvio osui oikeaan. Tähti ei kuitenkaan sitä hätkähtänyt, vaan lähti ennakkoluulottomasti peliin mukaan. Vastustajan syöttö oli kuitenkin ajoittain vaikea nostaa ja hyökkäyksen puolustus takelteli. Ensimmäinen erä selvästi Jymylle 25-12. Toisessa erässä nähtiinkin jo sisuuntunut Tähti. Peli-ilo näkyi vaikka erätappio olikin takana. Syötöt kulki edelleen ja omaa hyökkäystä saatiin mukavasti rakennettua. Peli parani koko ajan pakottaen vastustajan turvautumaan aikalisiin,jotka ei kuitenkaan tulosta tuottaneet ja erä Tähdelle 25-19. Kolmas erä olikin sitten todellinen jännitys näytelmä pitkine palloralleineen. Vuoropistein mentiin ja aikalisiä tarvitsi molemmat joukkueet. Nurmo osasi kuitenkin muuttaa pelitaktiikkaa sen verran että sai erän itselleen pistein 19-17. Joten peli Nurmolle 2-1.

Päivän parasta oli varmat syötöt ja se että peli parani koko ajan. Valmennus on myös kovin tyytyväinen siihen että jaksettiin taistella ja syttyä ihan loppuun asti.

Tähti reportterina ja kuvaajana Eija Jatkola

Tän päivän tähti pelaajat oli Saana Jatkola, Aino Soilunen, Ida Soilunen, Eeva Huutoniemi, Jenna Korpinen, Iina Korpinen ja Ella Nieminen. Valmennuksessa Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 

Toimintaamme tukevat: