Ada Aronen on tehnyt kehityspelaajasopimuksen Oriveden Ponnistuksen liigajoukkueen kanssa.

Ada ja Sanni liigaseuroihin

Vilppulan Tähden kasvatit Ada Aronen ja Sanni Rantanen siirtyvät pelaamaan lentopalloa naisten mestaruusliigaan. 

Ada Aronen (s. 2003) on tehnyt vuoden mittaisen kehityspelaajasopimuksen Oriveden Ponnistuksen liigajoukkueen kanssa. Sopimus tarjoaa Adalle mahdollisuuden jatkaa pelaamista myös Vilppulan Tähden naisten 2-sarjajoukkueessa tulevalla kaudella. Ada opiskelee ensimmäistä vuotta Mäntän lukiossa.

Hakkurina pelaava 177-senttinen Ada on voittanut Tähden riveissä C-tyttöjen SM-pronssia. Lisäksi hän on voittanut beach wolleyssa yhdessä parinsa Emilia Marjakosken kanssa SM-kultaa ja kahdesti SM-hopeaa. Ada on viime vuodet ollut Jari Marjakosken valmennuksessa.

Tähdessä lentopalloilun aloittanut Sanni Rantanen (s. 2002) on tehnyt sopimuksen Pihtiputaan LiigaPlokin kanssa.

189-senttinen keskipelaaja pelasi viime vuonna Kuortaneen valmennuskeskuksen liiga- ja ykkössarjajoukkueissa. Hän siirtyy Kuortaneelta opiskelemaan Pihtiputaan lukion lentopallolinjalle.

Sanni on ollut mukana nuorten maajoukkueissa voittamassa kahta Pohjois-Euroopan mestaruutta. Hänet on myös valittu turnausten (U17 ja U19) all stars -kokoonpanoihin.

Tähdessä kaudella 2018–19 naisten joukkuetta valmentanut Valtteri Jääskeläinen on nimitetty LiigaPlokin apuvalmentajaksi. Hän toimii päävalmentaja Mikko Pesosen aisaparina naisten liigajoukkueen valmennustehtävissä. Viime kaudella Jääskeläinen valmensi VaLePan B-poikia.

Onnittelut Tähden puolesta kaikille!

 

Toimintaamme tukevat: