Ahti Laaksi ammattilaiseksi Tähteen!

Ahti Laaksin katse on jo vahvasti tulevaisuudessa

Tähti saa kokeneesta Laaksista "ammattilaisen"

Tähti-toimitus tarttui luuriin ja päätti ottaa selvää paikallisissa lentopallopiireissä jo vähän aikaa kuiskutellusta huhusta.

– Kyllä, huhut pitävät paikkansa. Olen siirtymässä vapun jälkeen Tähden riveihin täysammattilaiseksi. Tiedän, että seura saa minusta sen mitä hakee. Suullisesti asiat on jo sovittu, nimet pistetään papereihin, kun tämä tautitilanne tästä helpottaa. Sen verran voin ylpeänä paljastaa, että pätkääkään en joutunut vaatimuksistani tinkimään. Vieraspelien ruokailut, pari saunailtaa ja syksyllä todennäköisesti upouuden verkkarit! Motivaatiota kyllä riittää ja eiköhän kilometrejä ole vielä edessäpäinkin aika paljon – riemuitsi myöhään illalla kotoaan tavoitettu Laaksi.

- Siman käymistä tässä valvon, kuplii jo lupaavasti - hehkui Laaksi puhelimeen. – Kyllä tästä hyvä tulee, niin ensi kaudesta kuin simastakin – mies päättää puhelun.

Tähden miesten ja poikajunnujen pitkäaikainen joukkueenjohtaja, valmentaja, huoltaja, autonkuljettaja ja sielunhoitaja Ahti Laaksi eläköityy vappuaattona täysinpalvelleena Patrian palveluksesta. Tähden miesten edustus, taustajoukot ja koko seura toivottavat Ahtille aktiivisia ja iloisia eläkepäiviä palkkatyöstä! Seuratyö jatkuu…

 

Toimintaamme tukevat: