Torjunta paikalla.

Voittoisa Tähtiviisikko Pirkkalassa

Vilppulan Tähden D2 tyttöjen joukkue suuntasi lauantaina kohti Pirkkalaa ja edessä oli vuoden toinen turnauspäivä. Yhden pelaajan ollessa pois, viisi tyttöä lähti taistelemaan pisteistä. 

Ensimmäisenä joukkueena vastaan tuli tuttu OrPon Blue joukkue. Tähti aloitti vahvasti ensimmäisen erän vieden sen vahvasti omiin nimiinsä. Toisen erän alussa joukkueen kapteeni loukkasin nilkkansa yhteentörmäyksessä oman joukkueen pelaajan kanssa. Tästä joukkue säikähtyneenä lamaantui ja pelirytmiä ei enää saatu samalla tasolle. OrPo vei toisen erän melkein yhtä selvästi kuin Tähtipelaajat ensimmäisen. 

Kolmannen erän aikana myös Tähtiäidit katsomossa alkoivat kannustaa tyttöjä ja valamaan omalta osaltaan näin tsemppiä tyttöihin. Tämä ei vielä tässä pelissä auttanut vaan OrPo vei kolmannenkin erän. OrPo Blue – Vilppulan Tähti 2–1 (13–25, 25–17, 15–6).

Toisessa erässä tuli vastaan jo kerran aiemmin kotiturnauksessa kohdattu Pirkkalan Sininen. Heidän kokoonpanossaan oli mukana muutama vuoden vanhempi pelaaja. Joukkueen tytöt olivat pituudeltaan Tähtipelaajia pidempiä ja kovin ulottuvaisia pelikuvioissaan. Tähden loukkaantunut kapteeni saatiin takaisin kentälle ja tyttöjen taistelutahto oli nyt kova, samoin myös Tähtiäitien kannustus katsomossa. Pirkkalan kotijoukkue vei ensimmäisen erän, mutta toisen erän Tähtipelaajamme ottivat sitten haltuunsa selvästi vieden sen 25–11. Samalla tahdilla jatkui myös kolmas erä, jonka Tähti voitti selvästi. Vilppulan Tähti – Pirkkalan Sininen 2–1 (18–25, 25–11, 15–9).

Kolmas ja viimeinen peli oli tällä kaudella tutuksi tullutta Lempo-Volley Sinistä vastaan. Heitä vastaan oli tällä kaudella pelattu jo kaksi kertaa. Kotiturnauksessa tytöt hävisivät heille 2–0, tammikuun turnauksessa erät pelattiin tasan 1–1, ja nyt oli kolmannen kohtaamisen aika. Peli oli todella tasainen molemmin puolin, ja erät etenivät piste pisteeltä. Vastustajan virheet syöttöpelissä turhautti osaa heidän pelaajista, toisin kuin Tähden pelaajilla. joilla peli syöttöineen tuntui nyt onnistuvan. Kovan kannustuksen ja hienon joukkuepelin ansiosta tasainen peli Tähden riemukkaaksi voitoksi. Lempo-Volley Sininen – VilTä 0–2 (20–25, 22–25).

Kahden voitetun pelin jälkeen hiukan harmitti ensimmäisen pelin kahden erän epäonni, joka pitkälti johtui loukkaantumisen tuomasta säikähdyksestä. Riemu kuitenkin repesi pukuhuoneessa pelien jälkeen, kun selvisi joukkueen voittaneen tämän turnauksen poolin ja nousu ylempään pooliin oli nyt tosiasia. Korkeimmat ilon kiljahdukset ja loikat taisi ottaa joukkueen valmentaja tyttöjen kannustamana.

Joukkueessa pelasivat Elli Harsu, Siiri Juupaluoma, Silja Tuovinen, Alisa Vierola ja Anni Äijö. Valmentajana Iiris Luoma ja joukkueenjohtajana Sari Äijö.


 

Toimintaamme tukevat: