Tähden D1-tytöt säilyttivät paikkansa A-poolissa

Tähden D1-tytöt pelasivat kolme peliä Ylöjärvellä 8.2. Päivän ensimmäinen peli oli Salon Viesti Astrumia vastaan. Tähden peli alkoi jännittyneellä otteella, joka näkyi helppojen virheiden tekemisenä. Pelin edetessä jännitys onneksi laukesi muutaman ässäsyötön ja nasevan hyökkäyksen voimalla ja peli alkoi rullaamaan vapaammin ja Tähti ottikin pelin nimiinsä 2–0 (25–14, 25–14).

Toisessa pelissä verkon toiselle puolelle asettui VaLePa. Ensimmäisessä erässä Tähti taisi tehdä syöttövirheitä enemmän kuin koskaan, ja näytti jo siltä että peli ei lähde kulkemaan ollenkaan. Vastustajan taso oli heikompi, mutta se puolusti kuin viimeistä päivää ja taisteli joka pallosta loppuun asti. Tähden olo oli jo tukala, mutta sitten pelaajat löysivät uuden vaihteen nostamalla omaa pelitasoaan varmemmaksi ja liikkuvammaksi. Alkukankeus muuttui iloiseksi ja rohkeaksi suorittamiseksi ja tämäkin peli Tähdelle 2–0 (25–17, 25–12).

Päivän kolmannesta pelistä muodostuikin sitten todellinen jännitysnäytelmä Tähden hakiessa revanssia YPA:sta. Tähti oli pelissä kiinni koko ajan täysillä. Ensimmäisessä erässä Tähti puolusti ja taisteli parhaansa mukaan, mutta vastustajan pitkien tyttöjen hyökkäykset jäivät useimmin Tähden pelikenttään ja erä YPA:lle 25–13.

Toisessa erässä Tähti saikin sitten vielä lisää henkeä päälle, joka sai vastustajan puntit tutisemaan pakottaen vastustajan ottamaan jo heti alkumetreillä aikalisää. Pelin taso nousi korkealle ja Tähden pelissä oli kohdallaan puolustus, hyökkäys, syöttö, liike ja ennenkaikkea asenne. Trillerierä päättyi kuitenkin niukkaan tappioon 29–27. Tähän olivat kuitenkin sekä tytöt että valmennus erittäin tyytyväisiä, ja päivä päättyi iloisilla mielillä.

Tähden pelaajat olivat Eeva Huutoniemi, Jenna ja Iina Korpinen, Saana Jatkola, Jenni Vuokko, Milja Murtomäki, Ida ja Aino Soilunen sekä Ella Nieminen. Valmennuksesta vastasivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 


 

Toimintaamme tukevat: