Tähti esiintyi vakuuttavasti Laihialla Kuva: Mika Mutkala

Tähti kaatoi Laihian Lujan vieraskentällä

Tähden naisilla oli sunnuntaina edessä viikonlopun toinen ottelu. Perjantaina voitettu kotiottelu oli varmistanut Tähdelle lohkovoiton, Laihian Luja käy tiukkaa kamppailua sijoituksista. Tähti matkasi Laihialle yhdeksän pelaajan kokoonpanolla.

Ottelu eteni alusta alkaen Tähden tahdissa. Se nappasi heti ensimmäisen erän alussa 8–2-johdon eikä Luja päässyt peliin mukaan lainkaan. Tähti pelasi lähes virheettömän erän, ja Helmi Parviaisen toimi johtotähtenä kahdeksalla pisteellä.

Toisessa erässä Tähti karkasi kuskin paikalle Lujan virheillä ja Ada Arosen yhdeksällä pisteellä. Vieraiden johtaessa 15–7 Luja sai hieman juonesta kiinni, ja peli oli tasaisempaa erän loppuun saakka. Tähden hankkima johto kuitenkin piti, ja se voitti myös toisen erän selvin numeroin.

Kolmas erä näytti olevan vain kosmetiikkaa aina siihen asti, kun Tähti johti 17–8. Luja löysi kuitenkin aikalisältä uutta virtaa, ja se alkoi kuroa Tähteä kiinni pallo kerrallaan. Kahta pistettä lähemmäksi se ei kuitenkaan päässyt, ja lopulta kolmannessa erässä hakkurina kahdeksan pistettä takonut Jenni Uuttera niittasi erän ja ottelun pakettiin.

Tähden voittoputki venyi jo kolmeentoista otteluun 3–0 (25–18, 25–18, 25–20)-tuloksella. Tähden parhaana pelaajana palkittiin varsinkin torjuntapelissä loistanut Uuttera.

”Oli helppo pelata, kun lohkovoitto oli varma. Kokeiltiin vähän eri pelipaikkoja. Syöttö ja torjunta oli meiltä tänään hyvää. Hyvät fiilikset jäi varmasti kaikille, vaikka reissu olikin matkoineen vähän raskas. Voittoon ollaan tyytyväisiä” myhäili Tähden päävalmentaja Jari Marjakoski.

Tähden syyskautta on jäljellä vielä yksi ottelu, joka pelataan JyväsLentistä vastaan Parkkivuoressa tulevana sunnuntaina. Kevään otteluohjelma selvinnee pian syksyn viimeisten otteluiden jälkeen.

 

Toimintaamme tukevat: