Tähden D1-tytöillä tasainen kotiturnaus

Tähden D1-tytöt saivat pyhäinpäivänä 2.11. järjestestettäväksi kotiturnauksen Vilppulan Parkkivuoressa.

Päivän ensimmäiseen peliin Tähti sai vastaan Ylöjärven Ryhdin. Peli alkoi Tähden varmalla otteella. Onnistumisia nähtiin niin syötöissä kuin hyökkäyksissä. Peli oli hidastempoinen, mutta se tuntui alkuun sopivan Tähdelle. Oliko hidas pelitempo sittenkin syynä siihen, että pelin edetessä  Tähti sortui hermoiluun ja vastustaja käytti tilannetta heti hyödyksi lähtien kovaan takaa-ajoon? Tähti kuitenkin sai pelin pidettyä kasassa ja ensimmäinen erä Tähdelle 25–14.

Toinen erä jatkui samalla hermoilulla, ja vastustaja sai johtoaseman koko erän ajaksi. Valmentajien psyykkaus aikalisillä sai tyttöihin kuitenkin taistelutahtoa ja Tähti paransi otettaan, mutta erä täpärästi Ryhdille 23–25. Kolmas erä olikin Tähdeltä liikkuvampaa peliä ja vaikka vastustaja puolusti joka palloa tehokkaasti, vei Tähti erän taas tasaisin lukemin 16–14. Koko peli siis Tähdelle 2–1.

Maittavan lounaan jälkeen vastaan tuli Ylöjärven Pallo. Tämäkin peli oli tasainen. Tähdellä oli  pelissä hyvää yritystä, ja muutama erinomainen hyökkäyskin nähtiin. Syöttövirheet näyttelivät kuitenkin tässä pelissä liian suurta osaa, joten vastustajalle annettiin liikaa helppoja pisteitä. Toisaalta silloin kuin Tähden syöttö onnistuu taitojen mukaisesti, se on myrkkyä vastustajalle. Vastustaja löysi lopulta enemmän tyhjiä kohtia Tähden kentästä ja vei tasaisen pelin 2–0 (25–18, 25–23).

Päivän kolmas peli oli jälleen tasainen ja se oli LP Kangasalan Pöllöjä vastaan. Ensimmäisessä erässä Tähti ei päässyt vauhtiin juuri lainkaan vastustajan puolestaan taistellessa rohkealla asenteella vieden erän 25–20. 

Toiseen erään Tähti lähtikin jo ihan eri meiningillä: asennetta korjattiin, rohkeutta ja varmuutta lisättiin sekä helppoja virheitä vähennettiin. Toinen erä mentiin vuoropistein, joka päättyi Tähden voittoon 25–22. Kolmanteen erään vastustaja löysi kuitenkin vielä yhden vaihteen lisää ja vaikka Tähti hyökkäsi niin hyvin kuin pystyi, oli vastustaja kovempi pistein 15–9. Peli Pöllöille 2–1.

Päivän viimeinen peli oli LP Kangasalan Kotkia vastaan. Pelitauolla oli valmennus käynyt tyttöjen kanssa psyykkauskeskustelun, ja peli alkoikin Tähdeltä terävästi. Puolustus oli varmempaa ja näin ollen päästiin rakentamaan omaa hyökkäystä tehokkaammin. Ensimmäinen erä Tähdelle 25–13. Toisessa erässä Kotkat sisuuntui ottaen alkuun jo johtoasemaa, mutta Tähti löysi kuitenkin nopeasti oman pelin ja vei erän varmasti lukemin 25–14. Peli kotijoukkueelle 2–0.

Kotiturnauksessa pelasivat Eeva Huutoniemi, Iina ja Jenna Korpinen, Milja Murtomäki, Jenni Vuokko Aino ja Ida soilunen ja Ella Nieminen. Valmennuksesta vastasivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 

Juniori tuomarit tulivat C-tytöistä, ja pelikentillä kirjuroivat ja kahviota pyörittivät pelaajien vanhemmat ja lähimmäiset. Kiitos kaikille mukana olleille!


 

Toimintaamme tukevat: