Kotikentän voitokas turnaus

Lauantaina 26.10. saimme iloksemme järjestää kotiturnauksen. Vastassa olivat Hämeenlinnan Mustat, Messukylän Toverit ja LP Kangasala. Oli kiva saada vanha joukkuelainen Josefina takaisin entiselle kotikentälleen Hämeenlinnan joukkueessa. Aamu alkoi aamutreeneillä, joilla tytöt herätettiin.

Ensimmäinen peli oli LP Kangasalaa vastaan. Aamutreenien tavoite oli saavutettu, sillä tytöt olivat alusta asti hereillä! 20. pisteeseen asti olimme johdossa, kunnes tapahtui jotain. Loppuun asti kuitenkin taisteltiin, mutta LP Kangasala vei erän 23–25. Toinen erä alkoikin nukkuen. Olimme kymmenen pisteen jäljessä vastustajaa. Valmentaja oli jo luovuttanut, mutta tytöt eivät! Toinen erä meille 25–23. Kolmannesta erästä tuli voitto 15–8. Pelin voitimme 2–1.

Päivän toinen vastus oli HML Mustat. Peliin hämmennystä toi vastassa olevassa joukkueessa tyttöjen entinen joukkuekaveri. Pelissä oli yritystä, vaikka se näytti kaamealta. Pelin voitti HML Mustat 0–2 (20–25, 18–25) 

Viimeinen peli oli tuttua MesTo:a vastaan. Tytöt eivät koskaan aiemmin ole voittaneet heitä! Viime vuonna emme saaneet tilaisuutta korjata sitä, joten nyt jos koskaan oli näytettävä heille. Asenne oli kohdillaan ja peliin lähdettiin hyvällä mielellä. Tiedossa oli kova vastus. 

Ensimmäinen erä oli hyvin tasainen, MesTo oli koko ajan muutaman pisteen edellä. Tytöt selvästi tahtoivat voittaa, sillä voittivat erän 25–23. Toinen erä alkoi todella hienosti! Olimme yli kymmenen pisteen edellä, mutta uusien pelipaikkojen myötä peli sekaantui ihan hullunkuriseksi. Siitä huolimatta voitimme erän 25–19, näin ollen voitimme pelin 2–0. Hymy oli korvissa sen jälkeen jokaisella!

Pelit olivat onnistuneesti ja hienosti suoritetut myös joukkuelaisten vanhempien osalta, heitä ilman ei olisi tästä tullut mitään! Käteen jäi kaksi voittoa ja yksi tappio. Viime pelien jälkeen sovitut asiat oltiin korjattu, ja peli sujui jo lentopallon tavalla. Tytöt olivat tyytyväisiä, tästä on hyvä jatkaa!

Ottelusta raportoi valmentaja Tilda Ruokola

 

Toimintaamme tukevat: