Tähden D1-tytöt pääsivät syyslomalle kovatasoisen turnauksen jälkeen

Tähden D1-tyttöjen pelit jatkuivat tasoturnauksen jälkeen Ylöjärvellä 13.10. 

Päivän ensimmäinen peli oli entuudestaan kovaksi tiedettyä vastustajaa Ylöjärven Palloa vastaan. Tähti lähti kuitenkin peliin ennakkoluulottomasti ja pelasi parasta peliä mitä koskaan. Syötöt, puolustus ja hyökkäykset onnistuivat, ja olimme koko ajan pelissä mukana. 

Vastustaja oli kuitenkin erittäin taitava, ja peli päättyi Ylöjärven 2–0 (26–24, 25–17) voittoon. Itseluottamusta ja rohkeutta lisäämällä voimme jatkossa voittaa tällaiset pelit. Tässä pelissä näkyi koko joukkueen kehitys ja vahvan treenauksen tulos.

Tauon jälkeen Tähti kohtasi LP-K:n Pöllöt. Oliko tauon syytä se, että Tähti ei jaksanut syttyä peliin täysillä? Alkuun peli oli jokseenkin tahdotonta, ja vastustajalla oli parempi tsemppi päällä. Vastustaja liikkui ja puolusti tehokkaasti ja se onnistui viemään Tähden peli-ilon. 

Erätauko auttoi aloittamaan uudella ilmeellä toisessa erässä ja pakotti vastustajan ottamaan aikalisiä. Toinen erä olikin tiukkaa peliä, ja Tähti oli alkuun koko ajan johdossa. Pelissä oli koko toisen erän erittäin hyvä syke, ja pitkiä henkeäsalpaavia palloralleja nähtiin. Vastustaja oli kuitenkin kovin äänekäs ja meni voittoon vahvalla puolustuksella sekä etukenttähyökkäyksen osaamisella 2–0 (25–20, 25–18).

Taas pelien välissä oli tauko ja tauon jälkeen peli jatkui Virtain Veikkoja vastaan. Viimeksi peli virtolaisia vastaan oli tasainen, mutta nyt Tähden peli alkoi väsyneesti. Hyökkäykset eivät menneet sinne minne piti ja vastustajalle annettiin helppoja pisteitä. Peli oli väliin hieman räpeltämistä, eikä oikein kulkenut. Vastustaja taisteli joka pallosta, eikä Tähti nyt tässä pelissä osannut ratkaista palloa. Jostain syystä Tähti sortui jännittämiseen eikä päässyt omalle tasolleen. Ajoittain peli kulki kuitenkin erinomaisesti, kuten esimerkiksi noustessa 10–19 tilanteesta tilanteeseen 23–24. Virrat kuitenkin voittoon 2–0 (27–25, 25–21).

Kaiken kaikkiaan Tähden pelissä näkyi huima motivoituneen joukkueen kehitys ja upea  yhteishenki. Valmennus on iloinen koko joukkueen osaamisesta. Tästä on hyvä jatkaa treenausta, kun tiedossa ovat vahvuudet ja kehityskohteet. Seuraavaksi Tähti kohtaa tutut vastustajat kotiturnauksessa marraskuussa.

Turnauksessa pelasivat Jenni Vuokko, Milja Murtomäki, Saana Jatkola, Iina ja Jenna Korpinen, Eeva Huutoniemi, Ella Nieminen ja Aino Soilunen. Huoltajana toimi Ida Soilunen. Valmentajat ovat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola ja joukkueenjohtaja Suvi Nieminen.

 

Toimintaamme tukevat: