D2-tytöt Tampereella

Tähden D2-tytöt pelasivat 12.10. Tampereella kolme peliä, joista tuloksina kaksi voittoa ja yksi niukka tappio. 

Päivän ensimmäinen ottelu oli Kangasalan Kettuja vastaan, josta tytöt nappasivat ansaitusti kauden avausvoittonsa erin 2–0 (25–21, 25–18).

Toisessa ottelussa vastaan asettui Hämeenlinna Valkoinen, jonka kanssa tytöt väänsivät kolme erää. Ensimmäisestä erästä tuli voitto pistein 25–16 ja toiseen erään tytöt saivat unelma-alun ja johtivat jo pistein 6–0, mutta tässä kohtaa hiipi ilmeisesti helpon voiton tunne ja vastustaja kuittasikin erän itselleen pistein 19–25. Kolmanteen erään lähtiessä tytöt olivat selvästi päättäneet pelin voittaa ja veivätkin kolmannen erän pistein 15–7 ja koko pelin 2–1.

Ennen päivän viimeistä peliä oli reilun tunnin mittainen tauko, mikä hieman näkyi Supia vastaan pelatussa, päivän kolmannessa pelissä. Vaikka tyttöjen ote ei aivan ollut samanlaista, kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä, niin tasainen vääntö tuli päivän viimeisestäkin pelistä. Ensimmäisessä erässä Tähti oli jo useamman pisteen takamatkalla, eikä huima kiri erän lopussa aivan riittänyt ja erä Supille 23–25, toinen erä oli ensimmäistä tasaisempi, mutta hieman tyttöjen ote alkoi lipsumaan ja Supi kuittasi myös toisen erän 22–25 ja koko ottelun 0–2.

Koko päivän ajan tyttöjen tekemisessä oli ennen näkemätöntä rauhallisuutta ja malttia pelata kolmen kosketuksen kautta, hieman vaikeammistakin paikoista. Näin tuli myös niitä onnistuneita hyökkäyksiä, joita tarvitaan pelien voittamiseen. Päivän aikana nähtiin monia pitkiä palloralleja, uhrautuvaa puolustamista ja viimeiseen asti pelaamista. Ja se kaikkein tärkein, peli-ilo, loisti jokaisen pelaajan kasvoilta. Valmentaja Iiris kehuikin olevansa joukkueen esityksestä jopa hieman yllättynyt ja todella ylpeä. 

Tampereella mukana olivat pelaajista Anni Äijö, Silja Tuovinen, Elli Harsu, Alisa Vierola ja Siiri Juupaluoma. Valmentaja Iiris Luoma, apunaan Veera Harsu ja Heidi Jokinen. Joukkuetta johtaa Sari Äijö. 

 

Toimintaamme tukevat: