C-tyttöjen kausi käynnistyi Jyväskylässä

Kauden ensimmäiset pelit pelattiin Jyväskylässä 5.10. Koskaan aiemmin emme olleetkaan Jyväskylässä käyneet pelaamassa ja kaikki vastustajatkin olivat ihan uusia tuttavuuksia. Lähdimme matkaan iloisin ja avoimin mielin.

Ensimmäisen pelin vastustajana olivat Mikkelin Passarit. Ensimmäinen erä päättyi 8–25 Passareille. Toinen erä päättyi lukuihin 15–25. Passarit voittivat ensimmäisen pelin.

Toisessa pelissä vastaan tuli JyväsLentis. Peli oli helppo ja olimme selvässä johdossa koko ajan. Peli päättyi meidän voittoon erin 25–8 ja 25–10. Kolmas ja viimeinen peli pelattiin Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Ensimmäinen erä päättyi Tsempille 25–9. Toinen erä 25–7 myöskin Tsempille. Vaikka piste-ero oli selvä niin pelasimme silti päivän parasta lentopalloa. 

Kahdesta häviöstä huolimatta meillä oli hauskaa, kun pääsimme pelaamaan pitkästä aikaa. Ilo näkyi pelikentällä ja kentän ulkopuolelta kuuluikin kommentti, että onpa kiva nähdä, kun Tähden joukkueella on noin mukavaa. 

Kokoonpanossa oli hakkurina Tuuli Salonen. Tuuli on myös joukkueemme kapteeni. Passarina Nelli Äikäs, liberona Tessa Päivärinta, yleispelaajina Saara Mäihäniemi, Mona Mäihäniemi ja Fanni Ritaranta, keskitorjujina Tiia Helminen, Aysel Kar ja Naomie Jeger. Valmentajana Tilda Ruokola ja joukkuetta johti Anne Päivärinta.

Otteluraportin kirjoittivat Fanni ja Aysel

 

Toimintaamme tukevat: