C-tytöillä kotiturnaus Mäntässä

Tähden C-tyttöjen kotiturnaus pelattiin lauantaina 1.2. Mäntän liikuntasalilla. Vastustajat tulivat Orivedeltä, Kangasalta ja Hämeenlinnasta.

Päivän ensimmäinen ottelu oli tuttuakin tutumpaa OrPoa vastaan. Peli oli tasaista ja loppuun asti mentiin lähes tasapisteissä. OrPo sen sitten kuitenkin vei nimiinsä 1–2 (24–26, 25–21 ja 12–15). Peli oli Tähden tytöiltä ehdottomasti koko kauden parasta pelaamista. Kaikki onnistuivat hienosti ja joka pallo pelattiin loppuun asti. 

Toiseen otteluun vastaan tuli Hämeenlinnan Lentopallokerhon mustat. Hämeenlinnalaiset ovat mieluisa vastus, sillä siellä pelaava Josefina Jokinen on Tähden kasvatti, ja hän pelasi vielä viime kaudella samassa joukkueessa ja oli tyttöjen hyvä joukkuekaveri ja edelleen hyvä ystävä. Josefina tiedettiin kovaksi pelaajaksi ja päätettiin, että Josefinalle ei syötetä yhtään palloa. Toisin kuitenkin kävi. Josefina torppasi monet hyökkäykset. Hämeenlinnaan lähti voitto 2–0 (26–24 ja 25–22). vaikka tämäkin ottelu oli erittäin tasainen. 

Päivän viimeinen ottelu oli sitten LP Kangasalaa vastaan. Hampaan kolossa oli kaksi niukkaa häviötä. Nyt päätettiin laittaa kaikki peliin. Kunnon peliä ei kuitenkaan syntynyt oikeastaan ollenkaan. Tähden syöttöpeli oli niin vahvaa, että pisteet kerättiin siitä. Lisäksi vastustajien pelaaja loukkaantui ikävästi ja se taisi sotkea kangasalalaisten ajatukset. Ottelu kuitenkin Tähdelle 2–0 (25–21 ja 25–8).

Turnausjärjestelyt sujuivat hyvin ja katsomossa oli paljon kannustajia. Kiitos siitä! Kiitos myös talkoolaiset. Kiitos tuomarit Iiris ja Milja ja kirjuritytöt D1-tytöistä.

Pelaamassa tänään oli koko joukkue. Kapteenina Tuuli Salonen, liberoina Tessa Päivärinta ja Fanni Ritaranta, yleispelaajina Emma Äijö, Saara Mäihäniemi ja Mona Mäihäniemi, keskitorjujina Aysel Kar, Tiia Helminen ja Naomie Jeger ja passareina Alisa Ritola ja Nelli Äikäs. Valmentajana Tilda Ruokola.

Otteluraportin kirjoitti joukkueenjohtaja Anne Päivärinta. 

Ohessa linkki päivän viimeisen pelin tunnelmiin: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=L7L64-CJGSY


 

Toimintaamme tukevat: