Tähden D1-tytöt kotiturnauksessa

Tähden D1-tytöt saivat 7.3. emännöidä Parkkivuoressa kotiturnausta, josta saldona yksi voitto ja kaksi tappiota.

Päivän ensimmäinen vastustaja oli Orpo. Lieneekö kotiyleisön edessä pelaaminen jännittänyt niin, että Tähden peli alkoi tahmeasti. Tähden osaaminen oli kadoksissa ja valmennus joutui turvautumaan aikalisään jo heti erän alussa. Vastustajalla oli vahva etumatka, mutta Tähti lähti takaa-ajoon. Vastustaja puolusti Tähden palloja liikkuvasti ja erä näytti menevän jo Orpolle. Kotijoukkueen toinen aikalisä sai kuitenkin tähdet syttymään vielä hurjaan loppurutistukseen, joka vei tytöt tiukkaan erävoittoon 27–25.

Erävoitto laukaisikin sitten tyttöjen jännityksen ja toinen erä pelattiin omalla, hyvällä tasolla ja lukemiksi selvät 25–11. Peli Tähdelle 2–0.

Toinen peli oli vanhaa tuttua Ylöjärven Palloa vastaan. Tähti lähtikin haastamaan Ypaa heti alkuun hyvällä sykkeellä, ja pelissä oltiin mukana vahvasti koko ajan. Ypan joukkueen pitkien tyttöjen kovat hyökkäykset pystyttiin puolustamaan, mikä osoitti Tähden taitojen kehittymisen. Pelissä näkyi monipuolinen osaaminen ja myös oikeanlainen äänenkäyttö nousi tärkeäksi osaksi pelaamista. Vielä ei Ypaa pystytty voittamaan, mutta mahdollista se on. Peli vastustajalle 2–0 (25–14, 25–20).

Päivän viimeisessä pelissä Virtain Veikkoja vastaan näkyi väsynyt kotijoukkue. Paukut taidettiin kuluttaa edelliseen taisteluun, koska Veikot pysyi koko erän johdossa vieden voiton 25–18. Toisessa erässä Tähti löysi kuitenkin vähän panoksia lisää, joilla kuviot saatiin kuntoon ja erävoitto Tähdelle 25–16. Kolmannesta erästä muodostuikin sitten jännitysnäytelmä pitkine palloralleineen. Vuoropistein mentiin, mutta kotijoukkue teki sen pari virhettä enemmän, ja erä vastustajalle 16–14 ja peli Veikoille 2–1.

Harjoitukset jatkuvat Parkkivuoressa ja tasaisempaa pelaamista petraamalla Tähti lähtee kohti välieriä.

Pelaajat: Eeva Huutoniemi, Milja Murtomäki, Saana Jatkola, Ella Nieminen, Aino ja Ida Soilunen, Jenni Vuokko sekä Iina ja Jenna Korpinen. Valmentajat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. Kiitos vanhemmille ja c-tytöille tuomaroinnista. 

Suvi Nieminen


 

Toimintaamme tukevat: