D1-tytöille Virroilta tasoturnauksen voitto

Vilppulan tähden D1-tytöt aloitti kauden voitokkaasti tasoturnauksessa Virroilla voittaen kaikki kolme peliään. 

Ensimmäiseksi vastaan tuli isäntäjoukkue Virtain Veikot. Tämä peli oli päivän tasaisin. Ensimmäisessä erässä nähtiin kesän jälkeen varovaista peliä ja paljon virheitä. Tähdelle kuitenkin erävoitto 25–14. Toisessa erässä Tähti rohkaistui hyökkäyksissä ja pelin edetessä hallitsi peliä lähes kokoajan, erä Tähdelle 25–16.

Seuraavassa pelissä oli vastassa täysin uusi joukkue Karvian Kiri. Peli oli vaikea suuren tasoeron vuoksi. Pisteitä tuli pääasiassa syötöillä, eikä pitkiä palloralleja nähty. Tässä pelissä tehtiin paljon omia virheitä, omaa pelitasoa ei pystytty pitämään yllä. Voitto kuitenkin Tähdelle 2–0 (25–12 ja 25–4). 

Viimeinen peli oli Oriveden Ponnistusta vastaan. Tässäkin pelissä näkyi suuri tasoero, mutta Tähti osasi pitää oman pelinsä käynnissä paremmin kuin edellisessä. Peli selkiytyi ja rauhoittui, virheet vähenivät ja kaikki saivat tasaisesti vastuuta pelikentällä. Peli Tähdelle 2–0 (25–4 ja 25–5). 

Seuraavat pelit pelataan Ylöjärvellä 13.10. Vastassa ovat silloin Ylöjärven Pallo, LP-K Pöllöt ja Virtain Veikot. 

Tasoturnauksessa pelasivat Iina ja Jenna Korpinen, Eeva Huutoniemi, Aino Soilunen, Ella Nieminen, Jenni Vuokko, Saana Jatkola ja Milja Murtomäki. 

Huoltajana oli Ida Soilunen. Valmentajina toimivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola sekä joukkueenjohtajana Suvi Nieminen. 


 

Toimintaamme tukevat: