D2 tytöt A-finaalissa Salossa

Tähden D2-tyttöjen kausi huipentui tiikerisarjan A-finaaleissa Salossa 13.–14.4. Kauden tavoite oli siis saavutettu, ja turnaukseen lähdettiin saamaan kokemusta ja hyviä pelejä.

Vastukset oli odotetusti kovia. Tähti pelasi kaiken kaikkiaan viisi peliä, joista jokainen oli tasainen peli. Saldona neljä tappiota mutta yksi voittokin napattiin. 

Koska pelitaso oli kova ja tasainen, taidot kehittyivät hurjasti viikonlopun aikana. Kokemuksen myötä opimme varmasti kääntämään tasaisen pelin omaksi voitoksi. Erät hävittiin suurimmaksi osaksi vain muutamalla pisteellä. Jännittäviä hetkiä saimme kokea niin pelikentälle kuin katsomossakin. 

Joukkuehenki on tytöillä aivan mahtava, mukavaa yhdessä treenaamista ja huikeita pelireissuja. Tästä onkin hyvä jatkaa treenaamista ja seuraava etappi on Rovaniemen Power Cup. 

Finaalissa pelasivat Eeva Huutoniemi, Saana Jatkola, Ella Nieminen, Aino soilunen, Jenni Vuokko, Milja Murtomäki, Jenna ja Iina Korpinen. Huoltajana toimi Ida Soilunen. Valmentajat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 
 

Toimintaamme tukevat: