C-tytöillä sijoitusturnaus Littoisissa

Tähden C-tyttöjen sijoitusturnaus pelattiin 6.4. Littoisissa.

Matkaan lähdimme jo aamukuudelta. Herätystä vähän lohdutti, että toinenkin joukkue oli tullut kaukaa. Mutta mitä sitä ei pelien takia tekisi. Tiedossa oli kolmet pelit vanhoja ja uusia kasvoja vastaan.

Ensimmäinen peli oli tuttua Nurmon Jymyä vastaan. Viimeksi peli kääntyi Nurmon voittoon, mutta nyt saimme mahdollisuuden tasata tilanteen. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta saimme siitä erävoiton pisteillä 25–21. Toisen erän alussa jouduimme ottamaan yhden pelaajan pois kuviosta sairastumisen vuoksi, joten uudet pelipaikat sekoittivat pakkaa. Tästä johtuen Nurmo sai toisen erän itselleen 16–25. Kolmannessa erässä pisteet menivät tasaisesti molemmille. Uudet paikatkin alkoi luonnistua. Kolmas erä päättyi meidän voittoon 15–11. Voitimme pelin 2–1.

Toinen peli oli Raision Loimua vastaan. Joukkue oli uusi tuttavuus meille, ja jo lämmittelyssä huomasimme, että kova joukkue oli vastassa. Ensimmäinen erä tuli ja meni nopeasti. Loimulla oli todella kovia syöttöjä, jotka upposivat helposti kenttään. Ensimmäinen erä päättyi 7–25 Loimulle. Toiseen erään tytöt antoivat kovan vastuksen, mutta se ei riittänyt voittoon. Erä päättyi 16–25. Näin Loimu voitti 0–2.

Kolmas ja viimeinen peli oli kotijoukkuetta vastaan. LTU oli meille myös uusi joukkue. Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistoa ja pisteitä tuli vuorotellen kummallekkin. Niukasti hävisimme ensimmäisen erän 22–25. Toiseen erään lähdettiin uudella sisulla ja se näkyi. Tytöt saivat hyvän piste-eron vastustajaan ja täten voitti toisen erän selvästi 15–25. Kolmannessa erässä alkoi jo väsymys näkyä. Tytöt taistelivat itselleen 8 pistettä. Erä ja peli päättyi LTUn voittoon 8-15. LTU voitti pelin 1–2.

Pelien tuloksena olimme 82. joukkue. Siihen oli hyvä lopettaa tämä kausi! Yhteen pelaaminen on huimasti parantunut ja omien pisteiden tekeminen saatu mukaan. Jokainen ansaitsee kymmenen pistettä tästä kaudesta! 

Mukana peleissä oli kaikki C-ikäiset Naomie Jeger, Emma Äijö, Josefina Jokinen, Nelli Äikäs, Tiia Helminen, Veera Pillikko ja Sonja Mäihäniemi.

Raportin kirjoitti valmentaja Tilda Ruokola

 

Toimintaamme tukevat: