D1-tytöillä kotiturnaus Kolhossa

Tähden vanhemmat D-tytöt järjestivät 23.3. kotiturnauksen Kolhossa.

Joukkueella oli takana varsin nousujohteiset edelliset turnaukset ja tässä vaiheessa oli selvää, että  meillä olisi mahdollisuudet kotiturnauksessa onnistuessamme nousta B-finaaliin. Se oli ajatuksena kutkuttava, sillä kauden aikana olimme käynyt siellä ihan alimmassakin lohkossa.

Kotiturnausta edeltävän viikon treeneissä keskityimmekin ”henkiseen valmennukseen” ja pohdimme niitä asioita millä pääsisimme tavoittelemaamme B-finaaliin. Jokainen tyttö mietti omia vahvuuksiaan ja kehittymisen ja keskittymisen paikkojaan yksilönä. Lisäksi mietimme ja päätimme, mitä meidän täytyy tehdä joukkueena päästäksemme tavoitteeseemme.

Kotiturnaus alkoi ottelulla LP Kangasalan Tiikereitä vastaan. Äärimmäisen jännittävä ottelu päättyi meidän voittoon 2–0. Eräpisteet 26–24, 26–24 kertoo ottelun tiukkuudesta. Huikeaa, että periksi ei annettu vaan päätettiin pelata loppuun asti.

Toinen ottelumme pelattiin Littoisten Urheilijoita vastaan. LTU oli vastustajana vanha tuttu. Peli eteni Tähden komennossa ja päättyi Tähden voittoon 2–0 erin 25–16 ja 25–13.

Kolmas ottelu pelattiin LeKiDAM07:a vastaan. Ensimmäinen erä meille pistein 25–19, toinen erä taas Lempäälälle 25–13. Peli jatkui kolmanteen erään. Meidän tytöt tiesivät, että voitettu ottelu tietäisi turnausvoittoa ja pääsyä B-finaaliin. Kolmas erä oli tiukka, mutta Tähdellä oli voiton nälkä ja erä päättyi Tähden voittoon pistein 15–11.

Päivän tuloksena oli siis turnausvoitto, ja olimme saavuttaneet tavoitteemme. Muutenkin turnaus sujui moitteettomasti. Järjestelyt sujuivat jälleen mallikkaasti. Äidit hoitivat kahviota, C-ikäiset hoitivat tuomaroinnin ja kirjuroinnin D-ikäisten pelatessa upeaa ja taidokasta lentopalloa. 

Pelaamassa olivat Tessa Päivärinta, Fanni Ritaranta, Saara Mäihäniemi, Mona Mäihäniemi, Tuuli Salonen, Alisa Ritola, Aysel Kar ja C-ikäisistä Naomie Jeger.

Otteluista raportoi Anne Päivärinta

 

Toimintaamme tukevat: