E1-tytöt D-tyttöjen tiikerisarjan sijoitusturnauksessa Sastamalassa 13.4.

Turnauksessa pelattiin sarjan neljästä viimeisestä sijasta ja tavoitteena oli, että viimeiseksi ei jäädä. Tavoite täyttyi, sillä tytöt pelasivat, kuin olisivat olleet liekeissä ja saavuttivat turnauksessa yhden voiton ja kaksi tappiota.

Kauden aikana on tapahtunut hurjasti kehitystä kaikkien kohdalla ja nähtiinpä turnauksessa ensimmäistä kertaa tämän joukkueen kohdalla yläkautta syöttöjäkin. Lisäksi etenkin verkolla pelaaminen oli nyt parempaa ja rohkeampaa, kuin kertaakaan aikaisemmin ja palloa sijoiteltiin suunnitellusti tyhjiin paikkoihin.

Virallinen sarjakausi on nyt ohi ja joukkueesta täytyy sanoa, että siitä on hitsautunut nimenomaan J O U K K U E , joka puhaltaa yhteen hiileen. Vaikka kauden aikana koetut tappiot on harmittanut, on kuitenkin kaikkien 33 pelatun ottelun jälkeen kentältä poistunut hymyileväinen, iloisesti puliseva joukkue.

Tämän tasaisen porukan kauteen on mahtunut paljon hienoja ja hauskoja hetkiä. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia ja kohti tulevia kausia ja haasteita.

Sastamalassa pelaamassa olivat Silja Tuovinen, Anni Äijö, Ida Saarinen, Kiia Vihinen, Siiri Juupaluoma, Elli Harsu ja Alisa Vierola. Sekä valmentamassa Anne ja Pia ja jojo Kaisa. Joukkueeseen kuuluvat myös Inka Lahtela ja Erica Anttila, jotka valitettavasti tällä kertaa eivät päässeet matkaan mukaan. Yleensä huoltajana häärivä Veera oli hoitamassa rippikoulu velvollisuuksiaan.

 

Toimintaamme tukevat: