Tähden D2-tytöt taistelivat itsensä A-finaaleihin

Tähden D2-tyttöjen nousujohteinen kevätkausi sai jatkoa Kangasalla 2.3. pelatussa tiikerisarjan turnauksessa, josta saldona oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Tällä tuloksella päästiin välieriin Saloon ratkomaan finaalipaikkoja. 

Välieräturnaus pelattiin Salon Kiskossa 23.3. Ensimmäinen peli oli Paimion Yritystä vastaan. Ensimmäisessä erässä Tähti oli täysin kipsissä, eivätkä hyökkäykset onnistuneet lainkaan niin kuin on harjoiteltu. Vastustaja puolestaan osasi hyökätä oikeisiin paikkoihin. 

Erän loppua kohden Tähden tytöt lämpenivät, mutta ensimmäinen erä hävittiin niukasti 23–25. Toisessa erässä Tähti sai jo kuvionsa kuntoon ja pelasi hyvää peliä, niin että erä voitettiin 25–15. Sama tahti jatkui kolmannessa erässä, jossa nähtiin pitkiä palloralleja. Erä otettiin kotiin 15–8 ja otteluvoitto numeroin 2–1. 

Toisessa pelissä vastustajana oli tuttu LP Kangasalan Lumileopardit. Vastustaja oli heikompi, mutta omien virheiden vuoksi Tähden valmentajat joutuivat turvautumaan aikalisiin tsempatakseen pelaajia. Ensimmäinen erä tuli tiukasti taistellen Tähdelle 29–27. Toisessa erässä Tähden peli oli jo varmempaa. Tähti oli johdossa koko erän ja otti erävoiton 25–14 ja otteluvoiton 2–0. 

Päivän viimeinen peli oli ennalta kovaksi tiedettyä isäntäseuraa Taifuuneja vastaan, joka oli tyly Tähdelle. Pisteet olivat kiven takana, ja ottelu päättyi selvin numeroin Taifuuneille 2–0 (25–7, 25–2).

Näiden pelien myötä pelivuoden tavoite saavutettiin: paikka A-finaaleihin varmistui kahdella voitolla. Finaaliturnaus pelataan 13–14.4. Salon Halikossa. 

Kiskossa pelasivat Aino Soilunen, Jenni Vuokko, Iina ja Jenna Korpinen, Milja Murtomäki, Eeva Huutoniemi, Saana Jatkola ja Ella Nieminen. Valmentajina toimivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 

Joukkuetta ovat kaudella 2018–19 tukeneet: 
Kuljetusliike Jani Korpinen
Kuljetusliike A. Syversen Oy
Kuljetus Sirjonen Oy
R-Kiito Ky
Kauneusstudio Soma
Rock Your Beauty
Seo Havimäki
Moda

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!


 

Toimintaamme tukevat: