C-tytöillä huikea kotiturnaus Kolhossa

C-tytöt pelasivat hienon kotiturnauksen Kolhon palloiluhallissa 16.3. Vastassa olivat Nurmon Jymyn -05, Euran Raikun -06 ja LP Kangasala.

Ensimmäinen peli pelattiin Jymyä vastaan. Tämä joukkue ei ole ollut vastassa vielä kertaakaan, joten joukkueella ei ollut mitään ennakko-odotuksia. Peli eteni tasaväkisesti Jymyn viedessä ensimmäisen erän 25–13 ja Tähden viedessä toisen erän 25–14. Oltiin tilanteessa 1–1. Kolmas erä eteni lähes tasapistein, mutta lopussa Jymy kiri niukasti ohi vieden erän 15–11. Tähdelle niukka tappio, mikä kasvatti voiton nälkää ja se näkyikin päivän lopuissa otteluissa. 

Päivän toinen ottelu pelattiin EuRaa vastaan. EuRa tiedettiin kovaksi, hyvin liikkuvaksi joukkueeksi. EuRaa ei oltu onnistuttu voittamaan vielä kertaakaan, mutta tänään se oltiin päätetty viimein voittaa ja näin tapahtuikin. 

Tähti vei ensimmäisen erän pistein 25–16. EuRa toisen erän 25–22 ja jälleen oltiin kolmannessa erässä. Tähden tytöt eivät antaneet tuumaakaan periksi vaan pelasivat ihan huippupeliä ja veivät erän pistein 15–11. EuRa oli viimeinkin nujerrettu. Voitto maistui makealta. 

Viimeiseen peliin vastaan tuli tuttu LP Kangasala. Edellisen voiton jäljiltä peli oli rentoa ja se rentous ja peli-ilo näkyi koko ottelun ajan. Tähti pelasi jälleen erinomaista peliä. Kaikki liikkuivat pallon alle. Ääntä käytettiin hyvin ja joukkue pelasi joukkueena isolla J:llä. Huikean jännittävä ottelu päättyi Tähdelle 2–1 erin 25–22, 14–25, 15–10. 

Vaikka päivä oli pitkä, ensimmäisen ottelun alkaessa klo 10 ja viimeisen päättyessä vasta klo 18 jälkeen niin Tähden tytöt jaksoivat pitää koko päivän yllä iloa ja loistavaa joukkuehenkeä. Tämä näkyi myös pelikentällä. Päivän tuloksena oli turnausvoitto. 

Turnausjärjestelyt sujuivat loistavasti. Tämän upean joukkueen taustalla on mahtava joukko vanhempia, jotka ovat aina valmiita talkoilemaan turnausten onnistumiseksi. Kahviossa oli tarjolla kahvin lisäksi suussasulavia leivonnaisia. Joukkueen nuoremmat pelaajat, jotka eivät olleet kokoonpanossa hoitivat sähköisen pöytäkirjan pidon. Tämä oli tiimityötä parhaimmillaan. 

Erityismaininnan saa yleisö. Kannustaminen oli niin huimaa, että koko Kolho raikui. 

Valmentaja Tilda kiitteli joukkuetta myöhemmin mahtavasta pelistä ja jatkuvasta kehityksestä ylöspäin. 

Joukkueessa pelasivat Tiia Helminen, Sonja Mäihäniemi, Nelli Äikäs, Josefiina Jokinen, Naomie Jeger, Veera Pillikko ja D-tytöistä mukana ollut Tessa Päivärinta. 

Päivästä raportoi joukkueenjohtaja Anne Päivärinta

 

Toimintaamme tukevat: