Kovavireinen OrPo murskasi Tähden

Naisten 2-sarjan toiseksi viimeinen runkosarjaottelu pelattiin Orivedellä, jossa Tähteä emännöi kovaan kevätvireeseen päässyt Oriveden Ponnistus.

Ottelusta ei jäänyt kovinkaan paljoa kerrottavaa. OrPo rikkoi Tähden pelin totaalisesti kovalla syötöllä, ja kotijoukkueen puolustuspeli oli välillä upeaa katsottavaa. Tähti kokeili monenlaisia kokoonpanoja, mutta laihoin tuloksin.

OrPo hyökkäsi tehokkaasti laidoilta Henna Kilpeläisen ja liiga-apu Oona Viljasen johdolla. Myös OrPo:n passari Joanna Kallinen pelasi mainion ottelun. Tähden puolelta erityismaininnan ansaitsee debyyttinsä 2-sarjassa tehnyt Laura Yläjärvi, joka kirjautti neljä pistettä.

”Tulos kertoo ihan kaiken. Jos omat hyökkäykset eivät jää kenttään ja vastaanotto rakoilee, niin numerot ovat tuollaiset. Hiihtolomaviikko totta kai vaikutti valmistautumiseen, mutta sama tilanne oli OrPo:lla joten sen taakse ei voi mennä. Nyt tuli ohipeli, ja se on syytä unohtaa mahdollisimman nopeasti” totesi Tähden valmentaja Valtteri Jääskeläinen ottelun jälkeen.

Kevätkausi jatkuu tuplaviikonlopulla. Ensin lauantaina ovat vuorossa A-tyttöjen pelit, ja sunnuntaina Parkkivuoreen saapuu 2-sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Nurmon Jymy. Tämän jälkeen Tähdellä on edessä kaksi pudotuspeliottelua, joista voittaja säilyy ylemmässä 2-sarjassa häviäjän joutuessa karsintoihin.

 

Toimintaamme tukevat: