E1-tytöt Lempäälässä 3.3.

E1-tytöt kävivät Lempäälässä D-tyttöjen tiikerisarjan turnauksessa sunnuntaina 3.3. Kolme peliä oli jälleen tiedossa, joista tuloksena kolme tappiota.

Kaksi ensimmäistä peliä meni molemmat samalla kaavalla; ensimmäinen erä lähes nukuttiin ja toiseen erään herättiin taistelemaan, mutta hyvä taistelu ei ihan riittänyt.


Päivän viimeiseen peliin tytöt lupasivat antaa kaikkensa ja sen he todella tekivät. Ensimmäisessä erässä Tähti oli suorastaan liekeissä. Jokainen taisteli loppuun asti ja onnistumisia nähtiin kaikilta pelaajilta. Syötöt tippuivat ässän arvoisesti vastustajan kenttään joko aivan rajan tuntumaan tai sitten siihen kuuluisaan tyhjään aukkoon, joka sijaitsee kentän keskellä.

Ensimmäisen erän tästä ottelusta tytöt kirjasivat nimiinsä. Toiseen erään hieman tuli herpaantumista, vastustajan tarkentaessa peliään. Toinen erä meni ansaitusti vastustajalle. Kolmatta erää väännettiin tasaisesti kymmeneen pisteeseen saakka. Sitten vanha tuttu jännitys ja virheiden pelko tuli esiin ja vastustaja kuittasi myös kolmannen erän.

Viimeisen pillin vihellyksen jälkeen tytöt heittäytyivät yhteisestä sopimuksesta lattialle, kuin hiihtäjät konsanaan, kaikkensa antaneina. Tappioista ja harmituksesta huolimatta iloinen pulina raikasi jälleen pukukopissa pelien jälkeen.

Kaikkiaan turnaus sujui positiivisissa merkeissä, vaikka huomattavissa oli hiihtoloman vaikutus ja viikon mittainen harjoitustauko. Joukkue on mennyt mukavasti eteenpäin kehityksessä, pelaajat malttavat pääosin pelata jo kolmen kosketuksen kautta ja keskittyminen omaan peliin on parantunut huimasti. Mukana pelaamassa olivat Anni, Silja, Ida, Erica, Kiia ja Siiri. Valmentamassa Pia ja Anne, huoltajana hääräsi tuttuun tapaan Veera.

Teksti: Anne Harsu

 

Toimintaamme tukevat: