C-tytöille turnausvoitto Kangasalta

C-tyttöjen pelit pelattiin 9.2. Kangasalla. Ensimmäisessä pelissä meillä oli vastassa Säkylän Urheilijat. Kentällä oltiin hyvin hereillä alusta alkaen ja liikuttiin pallojen alle heti. Toisessa erässä jatkettiin samalla linjalla, joka sitten lopuksi päätyi meille erävoittoina 2–0 (25–9, 25–8). 

Tästä oli hyvä lähteä seuraaviin peleihin hyvillä mielin. Meillä oli noin tunnin tauko, joten saatiin hyvin syötyä ja kerättyä energiaa seuraaviin peleihin. Seuraavaksi meillä olikin vastassa LP Kangasala 2. Eka erä oli tiukkaa peliä ja erävoitto meni Kangasalle. Seuraavassa erässä alettiin sitten kirimään oikein kunnolla. Peli oli todella tasaista ja tiukkaa. Jokainen antoi parhaansa ja meni pallojen alle. Joukkueen kapteenina voin vain todeta, että oli kerta kaikkiaan todella upeaa peliä! Piste pisteeltä mentiin eikä annettu periksi. Voitettiin toinen erä ja mentiin kolmanteen erään asti. Kolmannessa erässä lähdettiin heti täysillä pelaamaan eikä lannistuttu virheistä vaan jatkettiin niistä reippaasti. Voitto tuli meille pelistä ja erävoitot oli 2–1 (18–25, 25–23, 15–9).

Viimeinen peli pelattiin Ylöjärven Palloa vastaan. Ensimmäisessä erässä kokosimme itsemme taas pelifiilikseen ja hienoja palloja sieltä tulikin, joista saamme olla ylpeitä. Eka erä voitettiin ja mentiin seuraavaan erään. Toisessa erässä pelasimme hyviä palloja,  jotka siivittivät meidät voittoon 2–0 (25–15, 25–16).

Kotiin viemisinä siis turnausvoitto, josta voimme olla ylpeitä. Joukkueen kokoonpanossa oli mukana Veera Pillikko, jolle pelit olivat ihan ensimmäiset. Veera hoiti upeasti hommat kotiiin. Pelien jälkeen hän kommentoi, että fiilikset olivat hyvät, vaikka ensin vähän jännitystä oli ollut ilmassa, mutta se helpotti siinä pelatessa. 

Valmennuksesta peleissä vastasi Hannu Helminen. Hannu oli syystäkin tyytyväinen joukkueen pelaamiseen ja sanoi, että joukkue pelasi todella hienon turnauksen. Ainoastaan toisen pelin ensimmäinen erä Kangasalaa vastaan oli väkinäinen erä. Tehtiin helppoja omia virheitä liikaa ja hätäiltiin.  Mutta muuten liikkuvuus kentällä oli erinomaista ja pallot haettiin hienosti omalta tontilta. Kuitenkin parasta pelissä oli syötöt ja vastaanotto. Näissä osa-alueissa onnistuttiin koko joukkueen voimin  ja se takasi kolme hienoa voittoa. 

Joukkueessa pelasivat Tiia Helminen, Sonja Mäihäniemi, Veera Pillikko, Naomie Jeger, Emma Äijö ja Nelli Äikäs D-tytöistä mukana oli Alisa Ritola.

Otteluraportin kirjoittivat Naomie ja Veera.


 

Toimintaamme tukevat: