Tähden D2-tytöillä voitokas alkuvuosi

Tammikuussa aloitimme kevätkauden Orivedellä ensimmäisessä pooliturnauksessa. Joululoma ja lomalla tehty tehotreeni olivat tehneet hyvää Tähden tytöille, koska päivän tuloksena kaikista kolmesta pelistä voitot kotiin ja siirtyminen d-pooliin.

2.2 pelit jatkuivat kotiturnauksena. Ensimmäinen peli oli  tuttuja Ylöjärven Mustia vastaan. Peli oli erittäin tasainen. Tähden pelissä näkyi jännitys, ja virheiden määräkin oli suuri. Virheitä saatiin kuitenkin korjattua pelin aikana joten Tähti vei voiton 2–1.

Seuraavaksi tähti sai vastaansa LeKi:n, ja tämä oli myös hyvin tasainen peli. Valmentajien ohjeita kuuntelemalla ja omaa asennetta peliin korjaamalla saatiin 2–1 voitto tästäkin pelistä.

Päivän kolmas peli, ja vastassa oli A-Volley. Tässä pelissä näkyi jo tyttöjen osaaminen ja kehitys, vaikkakin pisteitä annettiin vastustajalle omia virheitä tekemällä liikaakin. Tämä peli Tähdelle 2–0. Positiivista oli myös, että voimat riittivät koko päivän viimeiseen pelin asti ja tappioasemastakin pystyttiin nousemaan hyvällä asenteella!

Näillä tuloksilla saavutettiin paikka c-poolissa, ja pelit jatkuvat Kangasalalla 2.3.

Pelaamassa oli koko joukkue: Saana Jatkola, Aino ja Ida Soilunen, Milja Murtomäki, Ella Nieminen, Eeva Huutoniemi, Jenni Vuokko, Jenna ja Iina Korpinen. Valmentajina Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola.

 

Toimintaamme tukevat: