Mario halusi töitä ja hyviä harjoituksia

Mario Vool ja Parkkivuoren Urheilutalo ovat löytäneet toisensa. Ihastus on molemminpuolinen.

Virolainen Mario Vool nauttii olostaan Vilppulassa

Rauli Salmijärven tuttavuuksien kautta tuli tieto virolaisesta nuoresta miehestä, joka olisi halukas saapumaan Suomeen ympäristöön, jossa pääsisi töihin ja laadukkaisiin lentopalloharjoituksiin.

Mies oli kiinnostunut tulemaan Vilppulaan ja tutustumaan Tähteen, sen harjoitteluun ja koko paikkakuntaan. Tähden pelaajista ikätoveri Daniel Heinonen oli jo entuudestaan leirituttu ja valmentaja Salmijärvi tavattu Virossa, joten ihan vierasta kaikki ei tullessa ollut.

Paikallisen pitkäaikaisen yrityksen ja Marion tarpeet kohtasivat ja miehelle järjestyi pikavauhtia työpaikka Vilppulasta. Sopeutumista uuteen työhön on auttanut yrityksen työvoiman jo aiempi kansainvälisyys, Mariolla on nyt työtovereinaan niin kotimaansa kuin muidenkin maiden kansalaisia. Mario haluaakin kiittää uutta urheilumyönteistä työnantajaansa saamastaan mahdollisuudesta.

Pelaajataustaa Mariolla on Viron pääsarjasta Rakveren joukkueesta edelliseltä pelikaudelta. Tämän kauden syyspuoli on mennyt ilman pelejä vaivoja parannellen, mutta nyt tervehdyttyään mies puhkuu harjoittelu- ja peli-intoa uudessa ympäristössään. Iloinen ja sosiaalinen Mario on liittynyt jo virallisesti Tähden edustusmiehistöön ja voitokas tulikaste kakkossarjassa ehti tapahtua 3.2.2019 Loimaalla. Ensi askeleet suomalaisilla pelikentillä on nyt otettu ja myös pistetili sarjapeleissä avattu.

Mario antaa jo puolentoistaviikon Suomi-kokemuksellaan kovasti kiitoksia mukaville pelikavereilleen, työpaikalleen ja saamaansa vastaanottoon yleensäkin. Vilppulan Tähti toivottaa hänelle hyviä harjoituksia ja pelejä sekä viihtymistä paikkakunnalla vaikka pidempäänkin.


 

Toimintaamme tukevat: