Loistava taistelu nosti D1-tytöt C-pooliin

Tähden D1-tytöt kävivät 2.2. Piikkiössä pelaamassa iltaturnauksen.

Meidän joukkueen historian ensimmäiset iltapelit ja kyllä oli kivaa, kun ei tarvinnut herätä kukonlaulun aikaan. Ensimmäinen peli alkoi vasta klo 17.00 ja viimeinen peli klo 19.30. 

Ensimmäinen peli oli Loimaan Jankkoa vastaan. Vaikka saatiinkin nukkua pitkään ja oltiin hyvin hereillä niin peli meni suoraan sanottuna penkin alle. Peli oli aivan sekaisin ja teimme turhia virheitä. Peli päättyi Jankolle 2–0 (25–22, 25–19). 

Seuraava vastustaja oli tuttuakin tutumpi Littoisten Työväen Urheilijat. LTU:n olemme joka kerta voittaneet ja niin teimme nytkin. Peli päättyi meille 2–0 (25–12, 25–23)

Kolmannessa ja viimeisessä pelissä meitä vastassa oli PiKe eli Piikkiön Kehitys. Emme olleet pelannut aiemmin PIKE:ä vastaan. Peli oli kauden parasta peliä. Liikuimme hyvin pallon alle, pelasimme joukkueena, taistelimme joka pallon loppuun asti ja emme antaneet periksi. Niinkuin erien pisteistä näkyy ottelu oli tasaista ja hyvin hyvin jännittävää. Peli päättyi meidän voitoksi 0–2 (23–25, 22–25). 

”Aivan mahtavaa peliä” kommentoi valmentajamme Tilda. Tämän päiväinen tulos nosti meidät C-pooliin.

Iloisissa tunnelmissa lähdimme kotimatkalle, pysähdyimme matkalla yhdessä syömään ja kotona olimme vasta puolen yön jälkeen.

Pelaamassa olivat Tessa Päivärinta, Mona Mäihäniemi, Saara Mäihäniemi, Fanni Ritaranta, Tuuli Salonen, Alisa Ritola ja C-ikäisistä Emma Äijö.

Otteluista raportoi Tessa ja Mona.


 

Toimintaamme tukevat: