D2-tytöt turnauksessa Kangasalla

Tähden D2-tytöt lähtivät 15.12. pelaamaan syksyn viimeistä turnausta Kangasalalle. Ensimmäiseksi vastassa oli Ylöjärven Ryhdin Keltaiset. Ensimmäisen erän jännitys näkyi jäätymisenä ja vähäisenä liikkumisena, vaikka pientä etumatkaakin aluksi oli. Tähti onnistui syötöissä, ja uusi puolustustaktiikka lähti hyvin käyntiin. Ryhti vei kuitenkin erän 25–20. 

Toisessa erässä liike oli jo paljon parempaa ja pitkiä palloralleja nähtiin. Pelattiin hyvää peliä, mutta Ryhdin alussa saama etumatka oli liian suuri, ja erä meni Ryhdille 25-19. 

Toisessa pelissä Tähti sai vastaansa LP Kangasalan Tiikerit. Tässä pelisssä Tähti pelasi jo virheettömämpää peliä, ja ensimmäisen erä olikin tasainen. Peli kulki vuoropistein ja Tähden pelissä oli kehitystä nähtävissä. Ensimmäinen erä meni kuitenkin Tiikereille 26–24.

Toisen erän alku olikin Tähden virheiden sumaa, josta vastustaja sai etumatkan. Puolessa väliin erää vastustajan peli notkahti ja Tähti pääsi kirimään tasoihin. Henkinen kantti ei kestänyt tähdellä ja Tiikerit vei 25–18. 

Kolmantena ja viimeisenä vastassa oli Ylöjärven Mustat -joukkue. Ensimmäisessä erässä nähtiin jo Tähden hyvää hyökkäyspeliä. Vastustaja oli kova mutta Tähti pysyi lähes koko erän johdossa. Mustat kovensi kuitenkin peliään vieden erän 25–22. Toinen erä menikin Tähden johtaessa koko erän, ja peli oli varmaa ja iloista. Tähti vei erän 25–20. 

Kolmas erä kaatui yliyrittämiseen ja jännitykseen. Tämä erä meni Ylöjärvelle 15–10 ja koko peli siis heille 2–1. 

Pelit jatkuvat joulun jälkeen tammikuussa Orivedellä. Joululomalla aiomme lepäillä, mutta myös treenaamme niin sanotun pienen minileirin merkeissä. D2 tytöt toivottaa kaikille iloista joulua ja onnea vuodelle 2019. 

Pelaamassa oli jälleen koko porukka: Aino ja Ida Soilunen, Jenni Vuokko, Eeva Huutoniemi, Ella Nieminen, Saana Jatkola, Jenna ja Iina Korpinen ja Milja Murtomäki. Valmentajina toimivat Jarmo Huutoniemi ja Eija Jatkola. 

 

Toimintaamme tukevat: