E1-tytöt syyskauden viimeisessä turnauksessa


E1-tytöt matkasivat vuoden viimeiseen D-tyttöjen tiikerisarjan turnaukseen Akaaseen 15.12.  Luvassa oli neljä peliä ja vaikka kaikista peleistä oli jälleen tuloksena 0-2 tappiot, nähtiin peleissä ehdottomasti kauden parasta peliä. Ei ollut erävoitot enää kaukana. 

Vaikka vielä on paljon kehitettävää siinä, että kolmen kosketuksen peli toimii, niin ajatus kuitenkin oli jo kohdallaan ja tytöt uskalsivat pelata pääasiassa passarin kautta. Päivän aikana nähtiinkin monta pitkää pallorallia, jollaisia ei aiemmin ole juurikaan nähty.

Neljästä pelistä kolme oli loistavaa pelaamista ja yksi, jossa ei onnistunut oikein mikään, keneltäkään.

Etenkin päivän viimeiseen koitokseen löytyi vielä uskomaton tsemppihenki. Liekö vastustajan ajoittain ivallinenkin käyttäytyminen sytyttänyt tyttöjä taistelemaan ja yrittämään kaikkensa.

Tiukkojen erien loput menee vielä tytöillä jännittämiseksi, eikä oikein uskalleta pelata palloa loppuun asti, ettei vaan tule tehdyksi virhettä. Tämä asia, kun vielä saadaan kuntoon, niin voidaan varmasti odottaa kevätkaudella vielä jonkun ottelun päättyvän Tähden voittoon.

Tästä on hyvä jäädä joululoman viettoon.

Akaassa pelaamassa olivat Alisa Vierola, Elli Harsu, Kiia Vihinen, Erica Anttila, Silja Tuovinen, Siiri Juupaluoma sekä Anni Äijö.  Valmentajina mukana Anne ja Veera Harsu, huollosta vastasi tällä kertaa Heli Juupaluoma, joukkuetta johtaa tuttuun tapaan Kaisa Vihinen.

 

Toimintaamme tukevat: